Apoteka Janković
Korpa

Pharmanova

Pharmanova
A-LIXIR 400 PROTECT BOČICE 7X30ML
+ POKLON RANAC
Brend: Pharmanova
A-LIXIR®400 PROTECT  je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronijePolifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivajuPrimenjeni u ishrani tokom..
3.020,50 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogamaNamena:- kod odraslih osoba za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije nogu - bol, otok, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara..
691,13 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon hemor krem ima umirujuća, antiseptička i regenerativna svojstva pogodna za negu iritirane kože i sluznice analne regije. Formula za negu i ublažavanje tegoba upaljene, bolne, iritirane kože i sluznice analne regijeNamena:- Kod  osoba  koje imaju  tegobe izazvane hemoroid..
467,75 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon hemor vlažne maramice su sastavom i teksturom namenjene za održavanje pravilne higijene i olakšanje tegoba osetljive i iritirane kože i sluznice analne regijeNamena:- kod osoba koje imaju tegobe izazvanih hemoroidima - bol, otok, svrab, krvarenje- analne fisure- kolorektalni pregledi, posto..
223,99 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon krem za ublažavanje tegoba i simptoma kod poremećaja venske cirkulacije noguNamena:- kod odraslih osoba za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije nogu - bol, otok, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara, osećaj "teških" nogu- vaskularni neželjeni efekti terapij..
691,75 RSD
Brend: Pharmanova
DuoBiotic kapsule su dijetetski proizvod koji pomaže uspostavljanju i održavanju zdrave crevne floreNamena:- za održavanje zdrave crevne mikroflore- pospešuje funkciju creva i reguliše varenja- uz antibiotsku terapijuNačin upotrebe: 1-2 kapsule dnevno kod akutnih dijareja, 1 kapsula dnevno uz a..
548,96 RSD
Brend: Pharmanova
GastroRegular Gluten sadrži proteolitičke enzime, endopeptidaze i egzopeptidaze, koji razgrađuju unutrašnje i spoljašnje peptidne veze u proteinima, uključujući gluten iz unete hrane. Peptidne veze prisutne u glutenu se na ovaj način razlažu do nivoa aminokiselina koje organizam lakše vari. Ovako se..
895,97 RSD
GVOŽĐE DIREKT KESICE A20
+ VITAMIN C+ZN
Brend: Pharmanova
Gvožđe Direkt kesice sadrže folnu kiselinu i vitamin B12 koji doprinose normalnom formiranju krvnih zrnacaVitamin C doprinosi apsorpciji gvožđaGvožđe, vitamin B12 i vitamin C doprinose normalnom energetskom metabolizmu i smanjenju zamora i iscrpljenostiIma prijatan ukus crne ribizleNamena:- osobama ..
787,92 RSD
Brend: Pharmanova
GYNKGOBIL FORTE KAPSULE sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za ..
568,34 RSD
Brend: Pharmanova
GYNKGOBIL KAPI ekstrakt lista Ginko bilobe, a deluje kao prirodni antioksidans, neuro i kardioprotektiv. Poboljšava pamćenje, koncentraciju i cirkulacijuNamena:- oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, kao i slabog pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi- vrtogla..
385,69 RSD
Brend: Pharmanova
GYNKGOBIL KAPSULE sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za njihov..
452,09 RSD
Brend: Pharmanova
GYNKGOBIL MAXI FORTE KAPSULE sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kap..
871,88 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 38 (4 strana)