Apoteka Janković
Korpa

Telo

Telo
Brend: AVENE
Avene sun krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran za vlaženje i smirivanje kože nakon izlaganja suncu. Kremasti gel lagane teksture pruža trenutni i prijatan osećaj svežine i prijatnosti namenjen je za lice i telo. Njegova formula sadrži pre-tokoferil sa antioksidativnim svojstvima što osigura..
2.149,42 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sport fluid spf50 je sredstvo za zaštitu od sunca sa vrlo visokom zaštitom za sportiste i ostale aktivne osobe. Tečna tekstura stvara svež osećaj na koži, omogućavajući joj da diše. Ovaj proizvod zasnovan je na ekskluzivnom zaštitnom kompleksu Sunsitive®, koji sadrži najmanje sunčevih fil..
2.729,76 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej mist spf30 je sredstvo za sunčanje za osetljivu kožu prozirne teksture, sa vrlo širokom UVB-UVA zaštitom, fotostabilno. Pogodno za lice, telo i kosu. Moćni antioksidans, Pre-Tokoferil, nudi ćelijsku zaštitu od slobodnih radikala. Dodatak termalne izvorske vode Avene vlaži kožu, nudeć..
2.093,52 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf30  je praktično sredstvo za sunčanje u spreju za kožu koja je visoko osetljiva na sunce. Ova formula je obogaćena antioksidativnim svojstvima Pre-Tokoferila i umirujućim svojstvima Avene termalne izvorske vode, nudeći vrlo visoku UVA / UVB zaštitu bez stvaranja neprijatnog m..
3.119,73 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf50 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca u spreju koje nudi vrlo visoku zaštitu zahvaljujući svom patentiranom sistemu filtriranja. Sadrži samo 4 filtera za sunčanje. Njegov jedinstveni antioksidativni kompleks (pre-tokoferil + tialdin) štiti ćelije od oksidativnog stresa. Obo..
2.847,02 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf50 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca u spreju koje nudi vrlo visoku zaštitu zahvaljujući svom patentiranom sistemu filtriranja. Sadrži samo 4 filtera za sunčanje. Njegov jedinstveni antioksidativni kompleks (pre-tokoferil + tialdin) štiti ćelije od oksidativnog stresa. Obo..
3.460,29 RSD
Brend: AVENE
Avene sun stik spf50 je inovativna formula za sunčanje za osetljive delove tela (uši, nos, usne, pigmentacije, kao i za zaštitu svežih ožiljaka). Ova formula nalik balzamu obogaćena je duboko negujućim svojstvima šea maslaca i umirujućim svojstvima termalne izvorske vode Avene, omogućavajući joj da ..
1.870,69 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sunsimed je prilagođen koži sa hipersenzibilnošću na sunce. Zaštitno sredstvo za sunčanje za osetljivu kožu koje sprečava aktiničnu keratozu, rak kože (osim melanoma) i fotostarenje. SunSitive, nova generacija UV filtera pruža pokrivenost širokog spektra i izuzetno je fotostabilan, a Pre-T..
2.784,56 RSD
Brend: AVENE
Avene sun ulje u spreju spf30  je praktično sredstvo za sunčanje u spreju za kožu koja je visoko osetljiva na sunce. Formula je obogaćena antioksidativnim svojstvima Pre-Tokoferila i umirujućim kvalitetima termalne izvorske vode Avene, nudeći vrlo visoku faktor UVA / UVB zaštitu bez stvaranja n..
0,00 RSD
Bioderma photoderm bronz brume spf30 je fotoprotektivna nega za osetljivu kožu koja stimuliše prirodni proces sunčanja. Pored UVA / UVB foto zaštite, ima antioksidativno dejstvo koje zahvaljujući vitaminu E štiti ćelije od oštećenja ćelija i prevremenog starenja.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i o..
2.914,06 RSD
Bioderma photoderm max family mleko spf50 je pogodno za sve tipove kože odraslih i dece starije od 12 meseci. Formula koja efikasno štiti kožu od oštećenja na suncu sadrži i UVA / UVB filtere i antioksidanse poput vitamina E. UVA / UVB filteri štite kožu od štetnih efekata sunčevog zračenja.  V..
2.231,45 RSD
Bioderma photoderm sensitive mleko za lice i telo spf50 pruža maksimalnu fotozaštitu za netolerantnu kožu veoma osetljivu na sunce (alergija na sunce). Kombinacija anti-UVA i anti-UVB filtera i ekskluzivnog patenta Defense Active povećava prag tolerancije kože prilikom izlaganja suncu kroz dvostruko..
0,00 RSD
Bioderma photoderm sprej spf30 je praktično sredstvo za sunčanje u spreju pogodno za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Formulisano da efikasno štiti kožu od oštećenja na suncu, zahvaljujući i UVA i UVB filterima, i garantuje zaštitu od štetnih efekata sunčevog zračenja. Formula je obogaće..
2.855,23 RSD
Bioderma photoderm sprej spf50 je praktično sredstvo za sunčanje u spreju pogodno za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Formulisano da efikasno štiti kožu od oštećenja na suncu, zahvaljujući i UVA i UVB filterima, i garantuje zaštitu od štetnih efekata sunčevog zračenja. Formula je obogaće..
3.282,08 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun after sun je umirujući krem-gel prijatne teksture koji umiruje i pomaže regeneraciji kože nakon izlaganja suncu. za negu osetljive kože i kože sklone alergijama na sunce. Formula je namenjena za negu osetljive kože i kože sklone alergijama na sunce. Delovanje:  Inovativnu antioksida..
1.169,55 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun dry touch gel-krem spf30 je izrazito lagani gel-krem za zaštitu od sunca koji se brzo upija, ostavlja 0% tragova i pruža trenutni osećaj suve kože na dodir. Izrazito je vodootporan, otporan na znojenje i na pesak (pesak će se manje lepiti za vašu kožu). Klinički i dermatološki je dokazan..
1.790,67 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 62 (4 strana)