Apoteka Janković
Korpa

Zaslađivači

Zaslađivači
Brend: Esensa
Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod dijabetičara, osoba na dijetama i svima koji vode računa..
342,72 RSD
Brend: INSTANTINA
Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač.Stevia može da zasladi skoro sve i to bez kalorija, ugljenih hidrata, bez opasnosti od pojave karijesa i naravno bezbed..
215,98 RSD
Brend: INSTANTINA
Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač. Stevia može da zasladi skoro sve i to bez kalorija, ugljenih hidrata, bez opasnosti od pojave karijesa i naravno bezbe..
314,81 RSD
Brend: INSTANTINA
Sussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Način upotrebe: Sussina tablete izrađene su kombinovanjem..
374,23 RSD
Brend: EKOFARM
Sweetener je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su kombinovanjem ove dve supstanc..
104,33 RSD
Brend: EKOFARM
Sweetener je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata.Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su k..
148,38 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)