Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač.Stevia može da zasladi skoro sve i to bez kalorija, ugljenih hidrata, bez opasnosti od pojave karijesa i naravno bezbed..
Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač. Stevia može da zasladi skoro sve i to bez kalorija, ugljenih hidrata, bez opasnosti od pojave karijesa i naravno bezbe..
Sussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Način upotrebe: Sussina tablete izrađene su kombinovanjem..