Apoteka Janković
Korpa

Trudnice i dojilje

Trudnice i dojilje
Aleract HA je dodatak ishrani koji je namenjen tokom planiranja trudnoće i u prvom delu trudnoće, do 20. nedelje gestacije.Namena Aleract HA:* Trudnicama:- Svim trudnicama od samog početka trudnoće (poboljšava placentaciju)- Trudnicama koje su u prethodnoj trudnoći imale nepravilan razvoj placente (..
1.346,40 RSD
Aleract je dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma.Delovanje:-Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog porođaja-Sprečavanje kon..
1.481,04 RSD
Avalon krema za negu bradavica neguje kožu bradavica tokom osetljivog perioda dojenja.* Bogata je isključivo prirodnim sastojcima (maslinovim uljem, kakao buterom, parafinskim uljem, vazelinom i pantenolom). * Pravi izbor za novorođenče i mamu jer kremu nije potrebno ispirati sa bradavica pre svakog..
1.297,30 RSD
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za dečake sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevidlji..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za devojčice sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevid..
14.637,00 RSD
AVENT ELEKTRIČNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE - NAPAJANJE IZ NAPONSKE MREŽE
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent električna pumpica za izmlazanje - napajanje iz naponske mreže održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku vaših bradavica. Iscedite više mleka u kraćem vremenu sa uloškom koji stimuliše dojke da izmlazaju mleko baš kao beba. Neprimetno se prilagođava iz režima stim..
16.975,98 RSD
Brend: AVENT
Avent električna pumpica za izmlazanje omogućava izmlazanje mleka tako što održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica. - Izdvojite više mleka u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe. - Besprekorno se prebacuje iz načina rad..
23.918,07 RSD
Brend: AVENT
Avent kesice za odlaganje mleka obezbeđuju sigurnost i zaštitu dragocenog majčinog mleka. Možete ih držati u frižideru ili zamrzivaču. Prethodno su sterilisane i mogu se odmah koristiti. * Karakterisitike:- Sigurno i bezbedno odlaganje mleka- U pakovanju se nalazi 25 kesica od 180ml- Čvrst dizajn ov..
1.256,04 RSD
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE NATURAL 3969
SUPER CENA SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica za izmlazanje Natural 3969 je dizajnirana za opušteniji i udobniji položaj za izmlazanje kako bi se poboljšao protok mleka. - Philips AVENT manuelna pumpa za dojke vam omogućava da udobno sedite uspravno dok izmlazate mleko. - Ova ručna pumpa je odlična za mame koje žele izmla..
5.299,00 RSD
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica za izmlazanje je dizajnirana za opušteniji i udobniji položaj za izmlazanje kako bi se poboljšao protok mleka.- Philips AVENT manuelna pumpa za dojke vam omogućava da udobno sedite uspravno dok izmlazate mleko.- Ova ručna pumpa je odlična za mame koje žele izmlazati mleko kod ..
6.441,49 RSD
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica, set za izmlazanje Natural je Avent kompletan set sa ručnom pumpicom za izmlazanje mleka i ostalim elementima za spremanje, čuvanje i hranjenje bebe.* Sadržaj seta:- Manuelna pumpica sa stalkom za flašice- 1 Natural flašica (125ml)- 1 Natural flašica (260 ml)- 1 Natural ekstra..
6.024,30 RSD
Brend: AVENT
Avent set Manuelna pumpica za izmlazanje+POKLONI - Ugodno ispumpavanje, gde god da krenete.- Tehnologija Natural Motion za brz protok mleka.- Osnovni komplet za dojenje.Karakteristike:- Doprinosi bržem izmlazanju mleka.- Inovativi silikonski jastučić, inspirisan bebinim ritmom sisanja, stimuliš..
6.893,73 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 98 (9 strana)