Apoteka Janković
Korpa

Snižene cene

5 HTP + SAMEe STRESS&MOOD je namenjen svima koji bi da smanje osećaj uznemirenosti, anksioznosti i stresa, a da se pri tome  osećaju SREĆNO.Delovanje: - brzo podiže nivo raspoloženja i čini vas srećnim- brzo podiže nivo hormona sreće - serotonina - efikasno otklanja posledice stresa i anksi..
1.028,16 RSD 1.209,60 RSD
Brend: APIVITA
Apivita maska grožđe je bogata hranjivim elementima, koja nudi trenutni antioksidativni i anti-aging efekat na kožu. Pomaže uglađivanju pojave bora i doprinosi čvrstoći kože zahvaljujući ulju grožđa. Vlaži i poboljšava elastičnost kože zahvaljujući maslinovom ulju, Q10 koenzimu, vitaminu E, hijaluro..
251,42 RSD 335,23 RSD
Brend: APIVITA
Apivita maska krastavac je duboko hidratantna maska za suvu i dehidriranu kožu koja trenutno pruža svežinu i vlažnost. Kako sadrži krastavac, neverovatno povrće bogato vodom, ova maska nudi istinsku hidrataciju. U isto vreme stvara neposredan osećaj svežine koji traje tokom dana. Krastavac, aloja, h..
1.508,54 RSD 2.011,38 RSD
Brend: APIVITA
Apivita maska maslina je moćan dubinski piling za masnu i mešovitu vrstu kože. Obogaćen maslinom, jednim od dragulja mediteranske prirode, ovaj piling oslobađa kožu odumrlih ćelija kože i nakupljenih sebuma i nečistoća, pročišćavajući na taj način ten. Organsko maslinovo ulje i ulje grožđa pružaju j..
251,42 RSD 335,23 RSD
Brend: BIOCLINICA
BIO UNO IMMUNO DIREKT je dodatak ishrani koji predstavlja dopunu vitamina i minerala neophodnih za normalno funkcionisanje imunog sistema. U sastav ovog suplementa ulazi L-glutamin - jedan od osnovnih izvora “goriva” za različite imune ćelije, uključujući bela krvna zrnca, kao i određene ćelije crev..
542,51 RSD 1.090,90 RSD
Bio-oil je suvo ulje koje se koristi za posebnu negu strija, ožiljaka, suve i dehidrirane kože, može se koristiti i u prevenciji nastanka strija. Zbog svog prirodnog sastava u koji ulaze ulje nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, vitamin A I E ima posebno prijatan miris a zbog posebnog sastojk..
1.598,40 RSD 2.131,20 RSD
Bio-oil je suvo ulje koje se koristi za posebnu negu strija, ožiljaka, suve i dehidrirane kože. Može se koristiti i u prevenciji nastanka strija. Zbog svog prirodnog sastava u koji ulaze ulje nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, vitamina A I E ima posebno prijatan miris, a zbog posebnog sasto..
499,50 RSD 666,00 RSD
Bio-oil je suvo ulje koje se koristi za posebnu negu strija, ožiljaka ,suve I dehidrirane kože. Može se koristiti i u prevenciji nastanka strija. Zbog svog prirodnog sastava u koji ulaze ulje nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, vitamina A i E ima posebno prijatan miris, a zbog posebnog sasto..
943,06 RSD 1.257,41 RSD
Bio-oil gel za suvu kožu je gel za negu i tretman suve kože. Sadrži visoki procenat ulja i samo 3% vode zbog čega ne isparava i formira na koži zaštitni lipidni sloj koji sprečava dalje isušivanje kože i pruža joj dodatnu negu i mekoću. Način upotrebe: Svakodnevno nanositi na suvu i proble..
949,05 RSD 1.265,40 RSD
Bio-oil gel za suvu kožu je gel za negu i tretman suve kože. Sadrži visoki procenat ulja i samo 3% vode zbog čega ne isparava i formira na koži zaštitni lipidni sloj koji sprečava dalje isušivanje kože i pruža joj dodatnu negu i mekoću. Način upotrebe: Svakodnevno nanositi na suvu i p..
576,18 RSD 768,24 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar direct Anti-ox SOD je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa koja je najbolji saveznik protiv oksidativnog stresa i sprečavanja starenja ćelija. Način upotrebe: Sadržaj kesice sipati direktno na jezik i uzimati po mogućnosti odmah ujutru nakon doručka.Sastav: GliSODin® (ekstrakt dinje) ..
748,82 RSD 880,96 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar direct Cardio Q10 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa koja je najbolji saveznik za zdravo srce i normalan metabolizam homocisteina. Način upotrebe: Sadržaj kesice sipati direktno na jezik i uzimati po mogućnosti odmah ujutru nakon doručka.Sastav: Koenzim Q10 50 mg, Holin 82,5 mg, ..
727,97 RSD 856,44 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 188 (16 strana)