Apoteka Janković
Korpa

Skidači lakova za nokte

Skidači lakova za nokte
SKIDAČ LAKA ZA NOKTE LAVANDA PAEONIA 100ML
2+1 GRATIS
Brend: PAEONIA
Skidač laka za nokte Lavanda PAEONIA je obogaćen sa ricinusovim uljem i eteričnim uljem lavande, štiti kožu oko noktiju i održava je u dobrom stanju.* Eterično ulje lavande poseduje hidratantna svojstva koja neguju suve zanoktice i obnavljaju nokte sklone lomljenju i cepanju.* Ricinusovo ulje može o..
135,00 RSD
SKIDAČ LAKA ZA NOKTE NEVEN PAEONIA 100ML
2+1 GRATIS
Brend: PAEONIA
Skidač laka za nokte Neven PAEONIA je obogaćen sa ricinusovim uljem i ekstraktom nevena, štiti kožu oko noktiju i održava je u dobrom stanju.* Ekstrakt nevena pogodan kod problema sa zanokticama i oštećenja kože oko noktiju, neguje i održava kožu u dobrom stanju zajedno sa ricinusovim uljem.- Ekstra..
147,88 RSD
Brend: PAEONIA
Skidač laka za nokte sa acetonom je proizvod za efikasno, brzo i jednostavno uklanjanje laka za nokte. Način upotrebe: Naneti malu količinu proizvoda na vatu ili tupfer i skinuti lak sa noktiju. Sastojci (INCI): Acetone, Aqua, GlycerinNapomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati van domašaja dece. ..
89,00 RSD
Brend: PAEONIA
Uljani skidač laka za nokte sa acetonom je proizvod za efikasno, brzo i jednostavno uklanjanje laka za nokte, koji dodatno štiti kožu oko noktiju i održava je u dobrom stanju zahvaljujući glicerinu i ricinusovom ulju.Način upotrebe: Naneti malu količinu proizvoda na vatu ili tupfer i skinuti lak sa..
99,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)