Apoteka Janković
Korpa

Nadutost i gasovi

Brend: ABELA PHARM
Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva.Flobian® deluje na uzrok problema, jer posebnim patentiranim mehanizmom prijanja na površinu crevnog epitela sprečavajući delovanje štetnih bakterija i na taj način smanjuje nastanak gasova, nadutost, grčeve, bol ..
2.369,66 RSD
Brend: ADOC
Fluente je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotek..
0,00 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin Forte je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (..
0,00 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
GastroAVE je dodatak ishrani prijatnog ukusa limuna koji ima više efekata:* Doprinosi normalnom fukncionisanju digestivnog trakta;* Smanjuje kiselost želudačne kiseline;* Pomaže neutralizaciji viška želudačne kiseline;* Obezbeđuje brzo olakšavanje želudačnih tegoba kao što su peckanje i žarenje;* Ef..
388,37 RSD
Brend: JAMIESON
Digestive Enzymes je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju enzima biljnog porekla namenjen kao podrška zdravom varenju proteina, masti, ugljenih hidrata, vlakana, celuloze i mlečnih proizvoda. * Jedinstvena formula koja sadrži alfa-amilazu, bromelain, celulazu, laktazu, lipazu i papain dobijena je..
1.246,60 RSD 1.558,25 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Full-Spectrum Digest Support je dodatak ishrani koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane. Sadrži suvi ekstrakt semena Komorača, korena Đumbira, Čička i herbe Artičoke kao i enzime Brome..
1.082,88 RSD
Brend: E.S.I.
Karbofin forte - preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu.Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju bil..
403,98 RSD 504,97 RSD
Brend: MaxMedica
Aktivni ugalj je dodatak ishrani koji pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i p..
248,37 RSD 310,46 RSD
Brend: MaxMedica
Maxogast  je dodatak ishrani formulisan na bazi mešavine ekstrakata 9 biljaka koje zajedničkim delovanjem pomažu kod simptoma otežanog varenja (nadutost, gasovi, grčevi u stomaku, osećaj punoće, mučnina). Način upotrebe: Odrasli: 20 kapi tri puta dnevno pre ili tokom jela, sa malo tečnosti.Sast..
1.267,20 RSD
PRIMED 12 ANIROPOLIS je prirodan preparat na bazi propolisa i anisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod nadutosti, gasova i grčeva u stomaku- kod problema sa varenjem hraneNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 3 puta dnevno po 15-20 kapi na kaši..
394,82 RSD 493,52 RSD
Brend: HEMOFARM
Probielle IBSolution je dodatak ishrani sa ukusom maline, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju 3 probiotska soja, kao i optimalnu dnevnu dozu vitamina D, koji doprinosi jačanju imunog sistema. Dokazano smanjuje simptome nervoznih creva, kao što su nadutost, gasovi, abdominalni bol. Pored toga, dokaza..
1.071,36 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)