Apoteka Janković
Korpa

Nadutost i gasovi

Brend: ABELA PHARM
Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva.Flobian® deluje na uzrok problema, jer posebnim patentiranim mehanizmom prijanja na površinu crevnog epitela sprečavajući delovanje štetnih bakterija i na taj način smanjuje nastanak gasova, nadutost, grčeve, bol ..
1.907,73 RSD 2.119,70 RSD
Brend: Esensa
Gasimetin Simetikon 125mg je dodatak ishrani arome limuna koji se koristi za smanjenje napetosti u stomaku i kod simptoma gastrointestinalnih poremećaja koji se mogu pripisati prisustvu gasova (meteorizam, flatulencija, osećaj napetosti/nadutosti u stomaku, podrigivanje). Način upotrebe: Odrasli i d..
520,13 RSD
GastroAVE je dodatak ishrani prijatnog ukusa limuna koji ima više efekata:* Doprinosi normalnom fukncionisanju digestivnog trakta;* Smanjuje kiselost želudačne kiseline;* Pomaže neutralizaciji viška želudačne kiseline;* Obezbeđuje brzo olakšavanje želudačnih tegoba kao što su peckanje i žarenje;* Ef..
388,37 RSD
Brend: JAMIESON
Digestive Enzymes je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju enzima biljnog porekla namenjen kao podrška zdravom varenju proteina, masti, ugljenih hidrata, vlakana, celuloze i mlečnih proizvoda. * Jedinstvena formula koja sadrži alfa-amilazu, bromelain, celulazu, laktazu, lipazu i papain dobijena je..
1.489,45 RSD 1.861,81 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Full-Spectrum Digest Support je dodatak ishrani koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane. Sadrži suvi ekstrakt semena Komorača, korena Đumbira, Čička i herbe Artičoke kao i enzime Brome..
966,90 RSD
Brend: E.S.I.
Karbofin forte - preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu.Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju bil..
374,90 RSD 478,61 RSD
Brend: MaxMedica
Aktivni ugalj je dodatak ishrani koji pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i p..
225,83 RSD 282,29 RSD
Brend: MaxMedica
Maxogast  je dodatak ishrani formulisan na bazi mešavine ekstrakata 9 biljaka koje zajedničkim delovanjem pomažu kod simptoma otežanog varenja (nadutost, gasovi, grčevi u stomaku, osećaj punoće, mučnina). Način upotrebe: Odrasli: 20 kapi tri puta dnevno pre ili tokom jela, sa malo tečnosti.Sast..
932,66 RSD 1.165,82 RSD
PRIMED 12 ANIROPOLIS je prirodan preparat na bazi propolisa i anisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod nadutosti, gasova i grčeva u stomaku- kod problema sa varenjem hraneNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 3 puta dnevno po 15-20 kapi na kaši..
394,82 RSD 493,52 RSD
Brend: HEMOFARM
Probielle IBSolution je dodatak ishrani sa ukusom maline, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju 3 probiotska soja, kao i optimalnu dnevnu dozu vitamina D, koji doprinosi jačanju imunog sistema. Dokazano smanjuje simptome nervoznih creva, kao što su nadutost, gasovi, abdominalni bol. Pored toga, dokaza..
899,32 RSD
Prolife ENZIMI su dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama, kompleksom digestivnih enzima i vitaminima B grupe koji pomažu kod nadutosti i podstiču probavu.* Sadrži kompleks digestivnih enzima i povećava broj dobrih bakterija u digestivnom sistemu - sadrže amilazu, peptidazu i lipazu i d..
1.170,17 RSD
Brend: Pharmanova
SABESP je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)