Apoteka Janković
Korpa

Vitamini

Vitamini
BABYTOL D3 KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 je dodatak ishrani koji se primenjuje preventivno od 8.dana života, u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zuba, u dozi od 400 IJ dnevno. Vitamin D3 rastvoren je u prirodnom maslinovom ulju, bez alergena, kozervansa i aditiva. Kapsula je ..
656,79 RSD
BABYTOL D3+K1 KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3+K1 je dodatak ishrani koji se koristi za prevenciju kasne hemoragijske bolesti i rahitisa kod novorođenčadi i odojčadi. Zbog niske koncentracije vitamina K1 u majčinom mleku i rizika od nedostatka vitamina K1, svim bebama na prirodnoj ishrani, u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporuka..
730,07 RSD
BABYTOL D3+OMEGA KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3+OMEGA je dodatak ishrani namenjen za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija, za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka deteta, kao i za jake i čvrste bebine kosti i zube. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mik..
1.114,45 RSD
BABYTOL NEONATE 10ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: 4U PHARMA
Babytol Neonate For you! su kapi za normalizaciju crevne flore kod dece rođene carskim rezom,  prevremeno rođene dece i kod novorođenčadi i male dece koja su na antibiotskoj terapiji.Namenjene su za oralnu primenu, a dodaju se majčinom mleku ili u mlečne formule.Sastav: Neonate sadrži..
1.292,82 RSD
BABYTOL OMEGA DHA KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: 4U PHARMA
BABYTOL OMEGA DHA je dodatak ishrani namenjen za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija, za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka deteta. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masn..
940,23 RSD
BEVIPLEX N GRANULE 70G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. P..
275,62 RSD
BIOGAIA KAPI SA VITAMINOM D3 5ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -15 %
BioGaia ProTectis probiotske kapi sa vitaminom D3 sadrže  kombinaciju probiotskog soja Lactobacillus reuteri Protectis i vitamina D3 u suncokretovom ulju.Namena: Odojčadi i maloj deci u cilju održanja zdravlja kostiju, posebno ako prehrana nije adekvatna (hrana s premalo vitamina D) ili kada je..
1.216,16 RSD 1.430,78 RSD
BIORELA CHOCO ŠTANGLICE A10
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -20 %
Brend: BIORELA
Biorela Choco je dodatak ishrani namenjen za otpornost organizma. Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Povećava broj dobrih bifidobakterija u probavnom sistemu.* Visoka doza dobrih bakterija + vitamin D.- idealna za decu (stariju od 3 godine)- 22% mleka- 30% kakaa-..
842,78 RSD 1.053,48 RSD
COLIEF VITAMIN D3 DROPS 20ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CROSSCARE
Colief Vitamin D3 Drops je tečni dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 neophodan za pravilan rast, razvoj i održavanje kostiju i zuba kod dece i za jačanje imuniteta. Pogodne za celu porodicu jer se doza kapi može prilagoditi bebama, deci i odraslim osobama, kao i budućim mamama.* Ne sadrže dodatne..
1.296,00 RSD
DR.THEISS MULTIVITAMOL SIRUP 1+ 200ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: DR.THEISS
DR.THEISS MULTIVITAMOL SIRUP 1+ je vitaminsko mineralni dodatak ishrani. Prijatnog je ukusa, preporučeno za decu iznad jedne godne života. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imuniteta, smanjenja umora i iscrpljenosti, a vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju.Način upotrebe: Deca o..
583,36 RSD
Brend: PHARMALIFE
FERRO C SIRUP - je dijetetski suplement koji kod dece u fazi razvoja i povećanih potreba u ishrani obezbeđuje unos minerala (gvožđe, cink i bakar) i vitamina C. Zahvaljujući blagoj formulaciji, maksimalne je podnošljivosti za želudac. Namenjen je deci od 6 meseci do 12 godina.Dejstvo: Gvožđe i vitam..
985,42 RSD
FLORADIX SIRUP SA GVOŽĐEM 250ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Floradix sirup sa gvožđem je dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminima, u tečnom obliku na bazi biljnih i voćnih sokova, sa medom, ekstraktom pšeničnih klica i kvascem.Gvožđe doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Vitamin C povećava apsorpc..
1.494,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)