Apoteka Janković
Korpa

Pamćenje i koncentracija

Pamćenje i koncentracija
Brend: ERVAMATIN
Amazonska Guarana 500mg je dodatak ishrani sa ekstraktom semena guarane koji sadrži samo prirodno prisutan kofein 3- 5%.* Amazonska Guarana doprinosi:- fizičkoj i mentalnoj vitalnosti organizma,- održanju memorije, kognitivnim funkcijama i dobrom mentalnom stanju, - redukciji telesne težine ako se p..
1.020,80 RSD
Brend: VEKO
Aminalon tablete su proizvod koji sadrži gama - aminobuternu kiselinu koja pomaže da se normalizuju dinamični procesi u mozgu, povećava produktivnost procesa razmišljanja i poboljšava pamćenje. Pozitivno utiče na obnovu motornih i govornih funkcija posle moždanog udara. Pomoć kod stanja posle p..
626,57 RSD
Brend: HIMALAYA
Ashvagandha je dodatak ishrani koji oslobađa od stresa, podiže energiju, poseduje opšti podmlađujući efekat. Aktivni sastojci proizvoda pospešuju učenje, pamćenje i mentalne funkcije kod starijih osoba. Doprinose seksualnoj želji i reproduktivnom zdravlju žena i muškaraca.Način upotrebe: 1 kapsula d..
1.174,90 RSD
Brend: DR.THEISS
Bilomag forte je dodatak ishrani kompleksnog sastava namenjen očuvanju zdravlja i pravilnog funkcionisanja nervnog tkiva i posebno mozga. Ekstrakt ginka može doprineti očuvanju moždane cirkulacije čime se obezbeđuje normalno snadbevanje mozga kiseonikom. Lecitin doprinosi optimalnom funkcionisanju č..
1.555,21 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar direct Ultra B12 1000 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa dizajnirana za normalnu funkciju nervnog sistema.Način upotrebe: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doručka. Sadržaj kesice sipati direktno na jezik. Sastav: Vitamin B12 (meilkobalamin) 1000µg, Vi..
508,25 RSD
Brend: HEALTH_AID
Brainvit je dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija - sadrži izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse i biljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju, memoriju i pažnju.Način upotrebe: Odrasli i deca preko 16 godina dve tab..
3.781,51 RSD
Čaj zeleni - aktivni sastojci zelenog čaja pokazuju antioksidativno dejstvo pa povoljno deluju na kardio-vaskularni i respiratorni sistem. Upotreba zelenog čaja se preporučuje kod povišenog nivoa holesterola u krvi, a usled diuretičnih svojstava aktivnih sastojaka, preporučuje se i za izmokravanje. ..
132,41 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Zeleni list se koristi kao antioksidans, primenjuje se za izmokravanje, olakšavanje varenja i održavanje željene telesne mase. Upotrebljava se za poboljšanje koncentracije, jačanje organizma i tradicionalno za uživanje.Način upotrebe:  Kafenu kašiku lista zelenog čaja preliti šoljom (200ml)..
221,13 RSD
Brend: Vemax Pharma
Cerebronal je dodatak ishrani koji pruža dodatnu podršku za održavanje normalnog funkcionisanja mozga i moždanog tkiva i sadrži esencijalni sastav za zdrav mozak i nervni sistem. Pogodan je za sve koji žele da poboljšaju funkciju mozga, a time i pamćenje, koncentraciju, produktivnost i blagostanje.*..
2.851,20 RSD
Brend: NATURPHARMA
Citibac Neuro je dodatak ishrani koji podržava normalne kognitivne funkcije i dobre mentalne performanse, poboljšava pamćenje, povećava pažnju i doprinosi obnavljanju kognitivnih sposobnosti nakon cerebrovaskularnih incidenata.* Citibac Neuro se zasniva na sinergiji 4 komplementarna i potencirajuć..
2.328,19 RSD
Curcumawell je klinički ispitan dodatak ishrani čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Kliničke studije na laboratorijskim životinjama su pokazale da kurkumin usporava nastanak Alcha..
2.915,88 RSD
Brend: ETERRA
Revitalum ulje – tonik za mozak. Potpomaže sposobnost učenja, obnavljanje pamćenja. Pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.Način upotrebe: 4 do 10 kapi na dan, a deca starija od dve godine  2 do 5 kapi na dan. Najbolje je uzi..
1.126,91 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 53 (5 strana)