Apoteka Janković
Korpa

NATURPHARMA

NATURPHARMA
Brend: NATURPHARMA
ARTHROGUARD je dodatak ishrani na bazi glukozamina, hondroitin-sulfata, hidrolizata kolagena uz dodatak biljnih sastojaka i odabranih vitamina i minerala čije sinergističko dejstvo doprinosi održavanju zdravlja hrskavice i kostiju, formiranju vezivnog tkiva i kolagena.Sastav: - glukozamin-..
1.240,27 RSD
Brend: NATURPHARMA
Cica Hem je dodatak ishrani koji pomaže u očuvanju normalnog zdravlja creva i normalnoj funkciji krvnih sudova i sluzokože. Cica Hem kesice su inovativno kombinovano rešenje sa vlaknima, citrusnim flavonoidima (diosmin + hesperidin) i biljnim ekstraktima koji imaju vazoprotektivni i venotonični efek..
1.560,38 RSD
Brend: NATURPHARMA
Citibac Neuro je dodatak ishrani koji podržava normalne kognitivne funkcije i dobre mentalne performanse, poboljšava pamćenje, povećava pažnju i doprinosi obnavljanju kognitivnih sposobnosti nakon cerebrovaskularnih incidenata.* Citibac Neuro se zasniva na sinergiji 4 komplementarna i potencirajuća ..
2.455,49 RSD
Brend: NATURPHARMA
Peagastril je dodatak ishrani namenjen lečenju funkcionalnih gastrointestinalnih oboljenja zasnovan na palmitoiletanolamidu, melatoninu i raženim mekinjama koji podržavaju normalnu funkciju creva.* Peagastril deluje na etiopatogene faktore koji su uključeni u pojavu sindroma iritabilnog creva i funk..
1.240,27 RSD
Brend: NATURPHARMA
Peanil Forte je dodatak ishrani koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, normalnom toku metabolizma i proizvodnje energije u telu, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju osećaja umora, a zasnovan je  na palmitoiletanolamidu. Ima odličnu podnošljivost i bezbed..
2.442,96 RSD
Brend: NATURPHARMA
Peanil je preparat koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, štiti ćelije od oksidativnog stresa i smanjuje osećaj iscrpljenosti i umora. Efekat Peanila se manifestuje tokom dužeg vremena i dugotrajan je za razliku od često korišćenih nesteroidnih antiinflamatornih lekova pro..
1.302,91 RSD
Brend: NATURPHARMA
PROSTAGUARD je dodatak ishrani namenjen muškarcima, kao pomoćno sredstvo u tretmanu benigne hiperplazije prostate i olakšavanju tegoba prilikom mokrenja.Sastav: - seme bundeve u prahu - list koprive u prahu - krtola dioskoreje u prahu- suvi ekstrakt semena bundeve - fitosterol S..
1.176,48 RSD
Brend: NATURPHARMA
URIMIL GEL je sredstvo za lokalnu primenu, koje se koristi za smanjenje upale, ublažavanje bolova i obnavljanje funkcije perifernih nerava.Primena: - kod periferne neuropatije- kod bolova u leđima- kod bolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogama- kod išijasa i svih vrsta neur..
1.566,00 RSD
Brend: NATURPHARMA
URIMIL FORTE FLASTERI predstavljaju sredstvo za lokalnu primenu, koje sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava.Preporučena primena kod:– periferne neuropatije– bolova u leđima– bolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u r..
1.691,28 RSD
Brend: NATURPHARMA
Urimil Neuro Forte kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži moćnu kombinaciju od 9 aktivnih sastojaka koji podržavaju normalno funkcionisanje perifernog nervnog sistema.Doprinosi obnovi perifernih nerava, smanjenju bola i obustavljanju ili redukciji standardne terapijeSastav ..
1.829,09 RSD
Brend: NATURPHARMA
URIMIL NEURO je dodatak ishrani namenjen za normalno funkcionisanje nervnog sistema.Delovanje: - doprinosi smanjenju bola , obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije- podržava regeneraciju perifernih neravaSastav: uridin-monofosfat, niacin, vitamin B6, vitamin B1, folna kis..
1.641,17 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)