Apoteka Janković
Korpa

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca
Brend: AFRODITA
Afrodita Sun Care marmelada Bronze obezbeđuje brže i intenzivnije privlačno tamnjenje i daje vašem tenu blistav sjaj. Dragocena prirodna ulja pružaju vašoj koži hranljive materije i vlagu. Ne pruža UV-zaštitu.* Za privlačno ujednačen i bronzan preplanuli ten* 100% prirodni sastojci (ulje šargarepe, ..
1.254,53 RSD
Brend: AFRODITA
Afrodita Sun Care Tropical marmelada sadrži SPF 10 koji obezbeđuje sunčanje bez brige i siguran, brz i intenzivan preplanuli ten. Pored toga, očarava svojim slatkim, egzotičnim mirisom kokosa. * 100% prirodni sastojci: Potpuno organsko KOKOSOVO ulje s Filipina, dragoceni KARITÉ i KAKAO maslac te eks..
1.520,64 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinsk..
768,00 RSD 960,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbra..
652,80 RSD 816,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30 štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja  okluzivan film ..
768,00 RSD 960,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvalj..
1.036,80 RSD 1.296,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face & Body Spray SPF30 zauzima posebno mesto u BURЯA® SUN kolekciji, s obzirom na to da obezbeđuje nevidljivu, ravnomernu zaštitu kože i lica i tela od UVA, UVB i IR-A zraka, čineći je nežnom i hidriranom. Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoj..
960,00 RSD 1.200,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Aloe vera gel posle sunčanja sa efektom hlađenja sa aloe verom umiruje kožu i stimuliše njenu regeneraciju. Sadrži pantenol koji dubinski hidrira kožu i do 24 sata, i sprečava njeno isušivanja. Prijatan efekat hlađenja osvežava i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Formulacija nij..
842,40 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco mleko u spreju spf30 pruža koži visok nivo zaštite od sunca, trenutno se upija zahvaljujući Superdry sistemu i ne ostalja tragove. Pruža trenutni efekat hlađenja do -2°C za podmlađenu i osveženu kožu. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod praktičnim i jednostavnim za nanošenje iz s..
1.291,68 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco mleko u spreju pruža koži visok nivo zaštite od sunca, trenutno se upija zahvaljujući Superdry sistemu i ne ostalja tragove. Pruža trenutni efekat hlađenja do -2°C za podmlađenu i osveženu kožu. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod praktičnim i jednostavnim za nanošenje iz svih ug..
1.291,68 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco ulje sprej spf20 sadrži specijalnu mešavinu šargarepe i kokosovog ulja, koji ubrzavaju tamnjenje i pružaju letnji, preplanuli ten. Lagana formulacija se nakon nanošenja momentalno upija i ostavlja nežan osećaj na koži bez masnih tragova. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod prakti..
870,48 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco ulje sprej sadrži specijalnu mešavinu šargarepe i kokosovog ulja, koji ubrzavaju tamnjenje i pružaju letnji, preplanuli ten. Štiti kožu od širokog spektra štetnog sunčevog zračenja (UVB, UVA i infracrvenog zračenja) koje je odgovorno za prevremeno starenje i druga oštećenja kože. L..
912,60 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 83 (7 strana)