Apoteka Janković
Korpa

Ostalo

Ostalo
Brend: ABELA PHARM
ARTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećenje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibir..
759,28 RSD
Brend: ABELA PHARM
ARTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećenje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inh..
2.181,17 RSD
Brend: PHARMALIFE
BIOSTATINE FORTE TABLETE -  Dodatak ishrani sa fermentisanim crvenim pirinčem, ekstraktom lista artičoke  i bioflavonoidima citrusa za održavanje normalnog nivoa holesterola u krvi.        Monakolin K iz crvenog pirinča doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u..
972,17 RSD
Brend: LABIALFARM
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti-Poboljšava mem..
2.851,20 RSD
Brend: TG PHARM
Allis je dodatak ishrani koji poseduje antimikrobno dejstvo - štiti ljudski organizam od infekcija, snižava povišeni krvni pritisak, sprečava začepljenje arterija (snižava nivo masti u krvi), podstiče prokrvljenja, čime doprinosi prevenciji nastanka arteroskleroze.Način upotrebe: 3 kapsule dnevno, p..
437,44 RSD
Brend: TG PHARM
Allis beli luk+glog je dodatak ishrani koji reguliše krvni pritisak, normalizuje rad srca, jača srčani mišić, poboljšava protok krvi i pomaže kod pojave zakrčenja krvnih sudova. Dejstvo ovog preparata zasnovano je na sinegriji belog luka i gloga. Način upotrebe: 3 kapsule dnevno, pre obroka Pakovanj..
579,67 RSD
Brend: TG PHARM
Jabukovo sirće je dodatak ishrani koji pomaže u regulaciji metaboličkih odnosa sa hipoholesterolskim dejstvom, tako da pomaže u smanjenju holesterola u krvi i u regulaciji telesne težine. Rastvara lipide u telu i odstranjuje prekomerne masne naslage. Poboljšava probavni i cirkulatorni sistem. Reguli..
573,70 RSD
Brend: E.S.I.
Normolip FORTE je prirodna pomoć za sniženje holesterola na bazi crvenog pirinča, čije je delovanje pojačano prisustvom organski vezanog hroma koji povoljno utiče na metabolizam šećera i masti, normalizuje lučenje insulina i smanjuje nivo šećera u krvi. Ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje ..
1.581,84 RSD
Brend: E.S.I.
Normolip FORTE je prirodna pomoć za sniženje holesterola na bazi crvenog pirinča, čije je delovanje pojačano prisustvom organski vezanog hroma koji povoljno utiče na metabolizam šećera i masti, normalizuje lučenje insulina i smanjuje nivo šećera u krvi. Ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje upotre..
888,27 RSD
PRIMED 11 je prirodan preparat na bazi meda, kakao praha, cimeta i medicinske gljive kordiceps. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod oslabljenog rada srca-kod kardiovaskularnih tegobaNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 1-2 puta dnevno po 1 kafen..
887,84 RSD
PRIMED 8 je prirodan preparat na bazi propolisa i koprive. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena: - kod povišenog nivoa holesterola- kod oslabljene cirkulacijeNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 3x dnevno po 10 kapi na kašičici  meda ili u šoljici..
393,12 RSD
Probotanic ulje crnog kumina - Ova čudesna biljka za koju je čak i Muhamed rekao da leči sve osim smrti danas ima svoju punu primenu. Koristi se od davnih vremena u medicinske svrhe i kao dodatak ishrani.Delovanje: obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-82%, stabilizuje imuni sistem, odli..
1.943,76 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)