Apoteka Janković
Korpa

Cortex Labs doo

Cortex Labs doo
PRIMED 1 APICOMPLEX je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod hroničnog umora i iscrpljenosti organizma- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba ..
1.130,98 RSD
PRIMED 1 FORTE je prirodan preparat na bazi meda, polena i propolisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba (deca, adolescenti, sportisti)Način primene:- odrasli i deca starija od 10 ..
465,70 RSD
PRIMED 10 FERTIMED je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i praha peruanske make. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod stanja hroničnog stresa- kod hormonskog disbalansa oba pola- osobama izloženim povećanom psiho-fizičkom naporuNačin prime..
1.663,20 RSD
PRIMED 11 je prirodan preparat na bazi meda, kakao praha, cimeta i medicinske gljive kordiceps. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod oslabljenog rada srca-kod kardiovaskularnih tegobaNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 1-2 puta dnevno po 1 kafen..
887,84 RSD
PRIMED 12 ANIROPOLIS je prirodan preparat na bazi propolisa i anisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod nadutosti, gasova i grčeva u stomaku- kod problema sa varenjem hraneNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina: uzimati 3 puta dnevno po 15-20 kapi na kaši..
493,52 RSD
PRIMED 13 je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive kordiceps. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod oslabljenog imuniteta- u prevenciji kardiovaskularnih i drugih poremećajaNačin primene:- odrasli i deca starija od 10 godina: uzimati 1-2 puta dnevno po 1 kaf..
2.029,39 RSD
PRIMED 13 FORTE
-50% na drugi
PRIMED 13 FORTE je prirodan preparat na bazi meda, medicinskih gljiva kordiceps, rejši i šitake i jezgra kajsije.Primena:- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu poremećaja zdravljaNačin primene:- odrasli i deca starija od 10 godina: uzimati 1-2 puta dnevno..
2.661,12 RSD
PRIMED 14 COPRINUS je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive Coprinus comatus. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod problema sa varenjem i opstipacijom- kod problema sa hemoroidimaNačin primene:- odrasli i deca starija od 10 godina: uzimati 1-2 puta dnevno p..
1.330,56 RSD
PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma namenjen za disajne puteve. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod astme- kod bronhitisa- kod alergijskog rinitisa- kod sinuzitisa- kod hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP)- kod pušačkog ka..
1.796,26 RSD
PRIMED 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma namenjen za disajne puteve. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod astme-kod bronhitisa- kod alergijskog rinitisa- kod sinuzitisa-kod hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP)- kod pušačkog..
6.048,00 RSD
PRIMED 3 je prirodan preparat na bazi meda, kalcijuma, kurkume i medicinskih gljiva rejši i šitake. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod osteopenije i osteoporoze- kod reumatskog i drugih oblika artritisa- kod povećane potrebe za kalcijumomNačin primene:- deca starija o..
1.108,80 RSD
PRIMED 4 je prirodan preparat na bazi propolisa. Sadrži 30% ekstrahovanog propolisa rastvorenog u alkoholu. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod oslabljenog imuniteta- kod čestih infekcija usne duplje i disajnih organaNačin primene:- odrasli i deca starija od 12 godina:..
508,03 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)