Apoteka Janković
Korpa

PRIMED 13 250GR - CORDICEPS

PRIMED 13 250GR - CORDICEPS
PRIMED 13 250GR - CORDICEPS

PRIMED 13 je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive kordiceps. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.


Primena:

- kod oslabljenog imuniteta

- u prevenciji kardiovaskularnih i drugih poremećaja

Način primene:

- odrasli i deca starija od 10 godina: uzimati 1-2 puta dnevno po 1 kafenu kašičicu, pola sata pre ili 2h nakon obroka. Polako rastopiti u ustima a zatim progutati

- deca od 6 do 10 godina: Uzimati 2 puta dnevno po pola kafene kašičice, pola sata pre ili 2h nakon obroka

Napomena:

Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom ili nutricionistom. PRIMED 13 nije lek niti zamena za lek i propisanu terapiju. Preporučene dnevne doze ne treba prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Uravnotežena i raznovrsna ishrana i zdrav način života su važni za zdravlje. Ne preporučuje se deci mlađoj od 6 godina, osobama osetljivim na neki od sastojaka, dijabetičarima, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lekove proizvod mogu koristiti nakon konsultacije sa lekarom. Ako se PRIMED 13 koristi uporedo sa redovnom terapijom, koristiti ga odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova.

Kristalizacija je normalna osobina prirodnog meda koja ne menja kvalitativni sastav proizvoda. Čuvati na temperaturi do 25 ºC, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece.

Pakovanje: 250 grama

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.029,39 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 21106
Tagovi: primed , 13 , 250gr , - , cordiceps , oralni , preparati