Apoteka Janković
Korpa

Dezodoransi, stikovi i roll-on

Dezodoransi, stikovi i roll-on
Brend: AVENE
Avene Deo roll-on za osetljivu kožu  je blagi dezodorans efikasan tokom 24 sata razvijen za osetljivu kožu. Štiti od neprijatnih mirisa i smanjuje osećaj znojenja, a sadrži antibakterijske i upijajuće sastojke. Obogaćen oleo-umirujućim kompleksom, prava je nega, koja umiruje i hidrira kožu. For..
1.582,80 RSD
Brend: AVENE
Avene deo za osetljivu kožu je blagi dezodorans efikasan tokom 24 sata formulisan za osetljivu kožu. Ovaj dezodorans štiti od neprijatnih mirisa i smanjuje osećaj znojenja, zahvaljujući antibakterijskim agensima i upijajućim sastojcima. Zahvljujući oleo-umirujućem kompleksu umiruje i ostavlja kožu h..
1.953,50 RSD
Sensibio deo antiperspirant je pogodan za osetljivu netolerantnu kožu pazuha. Formulisan tako da je nežan prema netolerantnoj koži, dezodorans pomaže u smirivanju i zaštiti nežnih pazuha, dok istovremeno neutrališe mirise izazvane znojenjem. Ne ostavljajući beli trag, omogućava koži da diše pr..
1.204,74 RSD
Sensibio deo antitranspirant bez alkohola za osjetljivu kožu sa hipoalergenom formulom. Obogaćen sa patentiranim Toleridinom ® koji pojačava podnošljivost kože. Omogućava koži da bude otpornija na spoljašnje uticaje i postane manje reaktivna. Sadrži aktivne regulatore koji kontrolišu i smanjuj..
1.282,26 RSD
Brend: DUCRAY
Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema pruža efikasnost i podnošljivost u slučajevima preteranog znojenja. Antiperspirantna krema brzo i dugotrajno kontroliše preterano znojenjeNačin upotrebe: nanesite svaki dan na čistu i suvu kožu tokom 5 dana, zatim 2 do 3 puta nedeljnoDejstvo: za efikasnos..
1.271,85 RSD
Brend: DUCRAY
Hidrosis CONTROL antiperspirantni roll-on omogućava efikasnost i toleranciju u slučajevima preteranog znojenja. Antiperspirantni roll-on brzo i dugotrajno kontroliše preterano znojenje*Pruža 48h zaštitu*Bez alkohola. Bez mirisaNačin upotrebe: Nanesite svaki dan na čistu i suvu kožuDejstvo: ..
1.272,11 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant roll-on ph5 je blagi dezodorans bez aluminijuma (ACH) i parabena koji štiti najmanje 24 sata i pogodan je za osetljivu kožu (i kožu sa neurodermatitisom), čak i nakon brijanja i epilacije. Ne peče, ne iritira kožu, provereno štiti najmanje 24 sata od neprijatnih mirisa. Istovremeno, n..
1.042,82 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant roll-on strong je stvoren za ljude koji se jako znoje. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i  ženama i muškarcima.Delovanje: Aluminijum hlorhidrat sprečava stvaranje znoja i nastanak neprijatnog mirisa tela.Način upotrebe: ..
1.025,14 RSD
Brend: EUCERIN
Antiperspirant sprej je intenzivna  formulacija protiv jakog i prekomernog znojenja namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. Štiti od pojave neprijatnog mirisa, dokazano smanjuje znojenje za 91% u trajanju od 72h. Delovanje:  Sadrži visoke koncentracije dva visoko efikasna antip..
986,08 RSD
Brend: SEBAMED
Trisoft sistem bioloških sastojaka deodoriše i neguje kožu, sprečava stvaranje neprijatnih mirisa koje stvaraju kožne bakterije. Pospešuje i štiti prirodni kiseli omotač kože i njenu funkciju biološke barijere. Sadrži pH vrednost 5.5 zdrave kože. Posebno je prilagođen osetljivoj koži. Blaga formulac..
576,00 RSD
Brend: SEBAMED
Pouzdana zaštita protiv neprijatnih mirisa. Posebno namenjen za osetljivu kožu ispod pazuha. Pospešuje i štiti prirodni kiseli omotač kože i njenu funkciju biološke barijere. Sadrži pH vrednost 5.5 zdrave kože.Karakteristike proizvoda:Bez alkohola i aluminijumaSprečava pojavu neprijatnih mirisa koji..
576,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 38 (4 strana)