Apoteka Janković
Korpa

Intimna nega

Intimna nega
ACTISPERM je hidrosolubilni lubrikant u obliku gela, koji sadrži posebno odabrane sastojke koji stvaraju povoljno okruženje za spermatozoide u vagini, povećavajuci mobilnost i vitalnost spermatozoida. Ima pH vrednost 7,2 koja obezbedjuje vitalnost, integritet i efikasnost spermatozoida, čime povećav..
2.207,23 RSD
Aveintima plus su vaginalete sa 6 biljaka. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstarkti ovih biljaka ispoljavaju antimiktobno, antiseptično, adrstingento i antiflogističko dejstvo. Time se ublažavaju upale različitog porekla, obnavlja se sluzokoža vagine i grlića m..
363,31 RSD
Aveintima vaginalete sadrže ekstrakt kantariona (hyperici extractum fluidum oleosum ) 30% u masnoj podlozi. Na temperaturi tela, podloga se topi i oslobađa ekstrakt kantariona kao aktivni princip.Namena:- kod bakterijskih, virusnih i gljiičnih infekcija- kod održavanju vaginalne higijene- otklanja s..
363,31 RSD
Brend: INPHARM
Bella Teens dnevni ulošci predstavljaju dnevne uloške koji su posebno dizajnirani za tinejdžerke i devojke koje su počele da imaju mentrualni ciklus. Ovi ultra tanki ulošci, vam pružaju potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa i savršeno se oblikuju prema vašem telu i vešu. Namena: Dnevni..
92,19 RSD
Brend: INPHARM
Bella for Teens Ultra Energy - ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm, sa mirisnom notom egzotičnog voća. Nevidljivi čak i ispod jako uske odeće.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 10 uložaka..
150,85 RSD
Brend: INPHARM
Bella for Teens Sensitive ultra tanki dnevni ulošci, neparfimisani, debljine 1mm, prekriveni su izuzetno mekanim slojem tkanine, i kreirani da se prilagođavaju različitim oblicima veša.Namena: Dnevni ulošci, namenjeni za svakodnevnu upotrebu.Pakovanje: 20 uložaka..
92,19 RSD
Brend: INPHARM
Bella for Teens Ultra Sensitive su ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm.  Namenjeni su mladim i aktivnim ženama, prekriveni mekanim slojem tkanine koja propušta vazduh i štiti kožu i od najmanjih iritacija.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 10 uložaka..
150,85 RSD
Brend: INPHARM
Bella Herbs sensitive plantago je linija higijenskih uložaka sa ekstraktom bokvice. Ovi ulošci su namenjeni za osetljivu kožu i dizajnirani tako da sprečavaju iritaciju, deluju antibakterijski i umirujuće na kožu.Namena: Dnevni ulošci, namenjeni za svakodnevnu upotrebu.Pakovanje: 18 uložaka..
106,16 RSD
Brend: INPHARM
Bella Herbs sensitive plantago je linija higijenskih uložaka sa ekstraktom bokvice. Ovi ulošci su namenjeni za osetljivu kožu i dizajnirani tako da sprečavaju iritaciju, deluju antibakterijski i umirujuće na kožu.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 12 uložaka..
150,85 RSD
Brend: INPHARM
Bella Herbs sensitive plantago je linija higijenskih uložaka sa ekstraktom bokvice. Ovi ulošci su namenjeni za osetljivu kožu i dizajnirani tako da sprečavaju iritaciju, deluju antibakterijski i umirujuće na kožu.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 20 uložaka..
223,49 RSD
Brend: INPHARM
Bella PANTY Intima su ultra tanki dnevni ulošci sa površinskim slojem od 100% prirodnog pamuka. Namenjeni su za svakodnevnu upotrebu, i čine da nežna i osetljiva koža zaista diše. Namena: Dnevni ulošci, namenjeni za svakodnevnu upotrebu.Pakovanje: 30 uložaka..
176,00 RSD
Brend: INPHARM
Bella Perfecta ultra Night - ultra tanki dugački higijenski ulošci, debljine 2mm, pružaju zaštitu tokom cele noći. Sa ultra-upijajućim mekanim slojem i sa maksimalnom moći upijanja, ovi ulošci vam garantuju bezbrižan san.Namena: Noćni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa, posebno za vreme sna..
231,87 RSD
Brend: INPHARM
Bella Perfecta ultra Blue - ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm, nevidljivi i ispod najuže odeće. Prekriveni nežnim slojem koji čuva kožu od iritacija, ovi ulošci osmišljeni su da se osećate komforno i u „onim danima“.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 20..
231,87 RSD
Brend: INPHARM
Bella Perfecta ultra Maxi Blue - ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm.  Malo je duži od standardnog ultra tankog uloška ali svojim povećanim moćima upijanja garantuje miran I bezbrižan dan.Namena: Ciklusni ulošci, namenjeni za upotrebu tokom ciklusa.Pakovanje: 16 uložaka..
231,87 RSD
Brend: INPHARM
Bella Tamponi Regular su tamponi sa odličnim upijajućim svojstvima, prekriveni mekim netkanim materijalom. Koriste se za dane sa normalnim i manje jakim krvarenjem. Specijalna tehnologija eliminiše rizik od pucanja konca. Namena: Tamponi, za upotrebu tokom ciklusa, više puta dnevno.Pakovanje: 1..
300,31 RSD
Brend: INPHARM
Bella Tamponi Super – savršeno apsorbujući tampon koji se koristi u danima sa srednje jakim ili jakim krvarenjem. Mek, netkani materijal pruža udobnost prilikom korišćenja, a specijalna tehnologija eliminiše rizik od pucanja konca.  Namena: Tamponi, za upotrebu tokom ciklusa, više puta dne..
300,31 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 90 (6 strana)