Apoteka Janković
Korpa

Vlažne maramice

Vlažne maramice
Brend: BAMBO
Bambo vlažne maramice su hidratantne maramice za čišćenje pogodne za kožu napravljene od mekanih, održivih, netkanih materijala i mogu se koristiti na celom telu. Maramice su dermatološki ispitane i ne sadrže parfeme ili boju. Maramice su veganske i ne sadrže sastojke životinjskog porekla, već samo..
217,31 RSD
Brend: BAMBO
Bambo vlažne maramice su hidratantne maramice za čišćenje pogodne za kožu napravljene od mekanih, održivih, netkanih materijala i mogu se koristiti na celom telu. Maramice su dermatološki ispitane i ne sadrže parfeme ili boju. Maramice su veganske i ne sadrže sastojke životinjskog porekla, već samo ..
254,44 RSD
Brend: CHICCO
Chicco vlažne maramice su vlažne maramice koje zahvaljujući svojoj mekoj teksturi, nežno čiste i vlaže nežnu bebinu kožu. Formula sa aloja verom i kamilicom idealna je osim čišćenja bebe nakon uklanjanja pelena, i za čišćenje prstiju, ruku i lica kako biste bili sigurni da vaše dete nikada ne ostaje..
238,86 RSD
Brend: HIPP
Hipp Baby mekane vlažne maramice * Mekane maramice za čišćenje područja zahvaćenog pelenama i za čišćenje lica i ruku* Sa blagim losionom za čišćenje, koji je sa ekstraktom badema iz organskog uzgoja* Bez mirisnih materija koje mogu da izazovu alergijsku reakciju* Bez eteričnih ulja* Bez boja, ..
201,20 RSD
Brend: HIPP
Hipp BABY vlažne maramice su mekane maramice za čišćenje područja zahvaćenog pelenama, i za čišćenje lica i ruku sa blagim losionom za čišćenje, koji sadrži ekstrakt badema iz organskog uzgoja.* Za osetljivu kožu, od rođenja* Bez mirisnih materija koje mogu da izazovu alergijsku reakciju (u skladu s..
754,90 RSD
Johnson's baby vlažne maramice cottontouch - U kombinaciji sa pravim pamukom, ove vlažne maramice su blage poput pamučne vate i vode, za negu osetljive kože od prvog dana.Hipoalergenski i klinički dokazano pogodan za kožu novorođenčeta. No More Tears® formula pruža iskustvo bez suza i blaga je ..
277,29 RSD
Brend: MUSTELA
Mustela vlažne maramice sa organskim avokadom nežno i efikasno čiste bebinu kožu: lice, ruke i pelensku regiju - čineći je mekom i hidriranom.- Sa 97% sastojaka prirodnog porekla, ove nežne maramice mogu se koristiti čak i kod novorođenčadi.- Avokado Perseose® jača kožu novorođenčadi i pomaže u zašt..
920,45 RSD
Brend: MUSTELA
Mustela vlažne maramice za brisanje su pogodne za čišćenje lica, pelenskog područja ili tela beba.* Sadrže 97% sastojaka prirodnog porekla.- Avokado perseose, hranljivi sastojak koji pomaže u jačanju barijere kože - Glicerin pruža hidratantno dejstvo i podržava hidrataciju kože- Alantoin i aloe vera..
984,31 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA VLAŽNE MARAMICE ZA ČIŠĆENJE LICA - su meke maramice za bebe koje se mogu koristiti od prvog dana života zbog svoje blage formule, koja ne sadrži alkohol i miris, a napravljena je sa pažnjom i za najnežniju kožu.* Nije potrebno ispiranje zbog praktičnog pakovanja, koje omogućava često pranje ..
719,31 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby vlažne maramice Toddies su razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima kako bi zadovoljile sve potrebe za čišćenjem osetljive kože Vaše bebe ili deteta u samo jednom lakom potezu. * Ove izuzetno blage maramice su klinički testirane i mogu se koristiti za čišćenje lica, šaka i zadn..
210,47 RSD
Brend: NIVEA
Nivea PROMO Baby vlažne maramice Toddies * Razvijene su u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima kako bi zadovoljile sve potrebe za čišćenjem osetljive kože Vaše bebe ili deteta u samo jednom lakom potezu.* Ove izuzetno blage maramice su klinički testirane i mogu se koristiti za čišćenje lica, šaka..
369,00 RSD
PAMPERS VLAŽNE MARAMICE AQUA PURE 3x48
SUPER CENA
Brend: PAMPERS
Pampers vlažne maramice Aqua Pure sigurne su za nežnu kožu bebe. Izrađene su s 99% vode i organskog pamuka, dok preostalih 1% čine dermatološki testirana, nežna sredstava za čišćenje kao i sastojci koji pomažu u održavanju pH vrednosti kože i štite je od iritacija. Ne sadrže alkohol ni miris..
670,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)