Apoteka Janković
Korpa

Nutrino

Nutrino

Nutrino bezmlečna kaša sa kakaom* Nutrino žitne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala – Fe, Zn, J, koji ne podležu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. * Prebiotik inulin je dobar za imuni sistem i digestivn..
375,00 RSD
Nutrino JUNIOR instant pšenična kaša sa čokoladom * Otvoreno pakovanje držati na suvom mestu na sobnoj temperaturi (ne u frižideru) ne duže od 20 dana.Način upotrebe: Sipajte u čistu posudu 150 ml prokuvanog pa zatim ohlađenog do 40 - 50˚C mleka. Polako dodajte 30 g  (5- 6 supenih kašika) kaše ..
276,00 RSD
Nutrino JUNIOR instant pšenična kaša sa keksom* Otvoreno pakovanje držati na suvom mestu na sobnoj temperaturi (ne u frižideru) ne duže od 20 dana.Način upotrebe: Sipajte u čistu posudu 150 ml prokuvanog pa zatim ohlađenog do 40 - 50˚C mleka. Polako dodajte 30 g  (5- 6 supenih kašika) kaše i pa..
276,00 RSD
Napravljen je od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitam..
51,00 RSD
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok 100% (crvena pomorandž..
72,00 RSD
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvoduSastav: voćni sok 100% ( voćni..
51,00 RSD
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok jabuke 100%, vitamin C..
76,50 RSD
Nutrino JUNIOR voćni mix banana, jabuka, čokolada je pasterizovana voćna kaša sa 84% voćnog sadržaja.* Bez glutena* Bez dodatog šećera* Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.Način upotrebe: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod ..
145,20 RSD 181,50 RSD
Nutrino JUNIOR voćni mix jabuka, banana, keks 6m+ je pasterizovana voćna kaša sa 83% voćnog sadržaja.* Za uzrast od 6.meseca* Bez dodatog šećera* Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.Način upotrebe: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti..
181,50 RSD
Nutrino JUNIOR voćni mix jabuka, jagoda, žitarice, vanila 6m+ je pasterizovana voćna kaša sa 96% voćnog sadržaja.* Za uzrast od 6.meseca* Bez dodatog šećera* Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.Način upotrebe: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno star..
181,50 RSD
Nutrino JUNIOR voćni mix jabuka, pomorandža, keks, čokolada 6m+ je pasterizovana voćna kaša sa 84% voćnog sadržaja.* Za uzrast od 6.meseca* Bez dodatog šećera* Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.Način upotrebe: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno st..
181,50 RSD
Nutrino JUNIOR voćni pire banana, jabuka, čokolada 6m+ je pasterizovana voćna kaša sa 84% voćnog sadržaja.* Za uzrast od 6.meseca* Bez glutena* Bez dodatog šećera* Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.Način upotrebe: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljn..
91,20 RSD 114,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 79 (7 strana)