Apoteka Janković
Korpa

Nutrino

Nutrino

NUTRINO BEZMLEČNA KAŠA SA KAKAOM 200G
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Nutrino bezmlečna kaša sa kakaom je hrana za odojčad i malu decu namenjena uzrastu od 8. meseca.* Nutrino žitne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala – Fe, Zn, J, koji ne podležu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva s..
273,00 RSD
Napravljen je od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitam..
51,00 RSD
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok 100% (crvena pomorandž..
72,00 RSD
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika  pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvoduSastav: voćni sok 100% ( voćni..
51,00 RSD
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ SOČNA JABUKA 200ML
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Sadrži 100% voće, bez dodatog šećera. Sokići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi inače uništila vitamine i druge hranljive materije u proizvodu.Sastav: voćni sok jabuke 100%, vitamin C..
66,00 RSD
NUTRINO KAŠA 5 ŽITARICA SA JABUKOM I BANANOM 6M+ 200g
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujut..
325,50 RSD
Napravljen od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju. Za uzrast od 6. meseca. Kompotići se pakuju u Tetra Pak ambalažu koja u poređenju sa transparentnom ambalažom kao što je PET plastika pruža bolju zaštitu od svetlosti, koja bi in..
85,50 RSD
NUTRINO MLEČNA INSTANT KAŠA HELJDA SA SUVOM ŠLJIVOM 200G
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Nutrino mlečna instant kaša heljda sa suvom šljivom je hrana za odojčad i malu decu namenjena uzrastu od 6. meseca.* Nutrino žitne kaše se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala – Fe, Zn, J, koji ne podležu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju s..
354,00 RSD
Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kad..
270,00 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 6M+ 200G
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.  Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili uju..
325,50 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA OD PIRINČA 6M+ 200G
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je b..
325,50 RSD
NUTRINO MLEČNA KAŠA PIRINAČ KUKURUZ I BANANA 6M+ 200G
399,00+ POKLON KNJIŽICA
Žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala. Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje. Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru ka..
295,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 64 (6 strana)