Apoteka Janković
Korpa

Celulit i strije

Celulit i strije
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Ulje za negu tela protiv strija je efikasno u tretmanu strija. * Sadrži 100% prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoće. * Dokazano ublažava strije, poboljšava elastičnost osetljive kože i jača njenu barijernu funkciju.Delovanje Eucerin pH5 Ulja za n..
1.571,96 RSD
Brend: GUAM
Guam blato Dren plus je preparat sa GUAM MORSKIM ALGAMA priznatim po svojim svojstvima smanjivanja nesavršenosti kože i masnoće. Aktivni sastojci kao što su escin, verbena, zova, neven, glina i eterična ulja komorača i slatke narandže su dodati kako bi pomogli i pojačali efikasnost drenaže proizvoda..
4.894,39 RSD
Brend: GUAM
Guam Cryo Slim par bandažera u tečnosti su bandažeri (5,5 metara svaki) za višekratnu upotrebu sa GUAM® algama i ekstraktima biljaka, koji efikasno deluju na: - celulit i masne naslage- oslobađaju od viška tečnosti- pružaju olakšanje umornim nogama- pospešuju mikrocirkulaciju - učvršćuju kožu. * Zbo..
6.088,81 RSD
Brend: GUAM
Guam Cryo Slim tečna dopuna za bandažere je tečna dopuna, za višekratne bandažere, sa GUAM® algama i ekstraktima biljaka koji efikasno deluju na celulit i masne naslage, oslobađaju od viška tečnosti, pružaju olakšanje umornim nogama, pospešuju mikrocirkulaciju i učvršćuju kožu.Način upotrebe Guam Cr..
3.977,71 RSD
Brend: GUAM
Guam Fango Dren krema hladna je idealna formulacija za pomoć pri dreniranju i za eliminaciju viška tečnosti. Uz sinergijsko delovanje morskih algi, morske soli i osvežavajućeg kompleksa, Fango Dren krema sa hladnim efektom ima za cilj estetski tretman kritičnih tačaka tela kao što su noge i zadnjic..
3.346,73 RSD
Brend: GUAM
Guam gel od algi sa hladnim efektom se koristi kao idealna kombinacija nakon primene hladnog blata Guam za intenzivno skidanje celulita.* Ovaj anticelulit gel sa mentolom produžava tretman celulita na puna 24 sata kako bi uklonio višak tečnosti.* Savršen za učvršćivanje natečenih područja.* Sadrži a..
3.781,30 RSD
Brend: GUAM
Guam Gel od algi sa toplim efektom je gel koji se preporučuje za osobe koje se bore sa viškom telesne masti i celulitom. Stimuliše mikrocirkulaciju, učvršćuje kožu i deluje preventivno na pojavu celulita. Preporučuje se prilikom tretmana sa blatom ili kao svakodnevna nega.* Krema sadrži guam al..
3.462,64 RSD
Brend: GUAM
Guam helanke za oblikovanje L-XL sa GUAM®-EMANA® tehnologijom su napravljene od meke i udobne tkanine koja sadrži bioaktivne mineralne kristale koji apsorbuju toplotu ljudskog tela da bi je vratili u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.). Smanjuju celulit, povećavaju tonus kože dovodeći do čvrš..
6.509,09 RSD
Brend: GUAM
Guam helanke za oblikovanje XS-S sa GUAM®-EMANA® tehnologijom su napravljene od meke i udobne tkanine koja sadrži bioaktivne mineralne kristale koji apsorbuju toplotu ljudskog tela da bi je vratili u obliku dalekih infracrvenih zraka (F.I.R.). Smanjuju celulit, povećavaju tonus kože dovodeći do čvrš..
6.509,09 RSD
Brend: GUAM
Guam Stik protiv celulita je jednostavan, praktičan preparat baziran na Guam čuvenim anticelulit kremama. Stik ima toplo-hladni efekat koji snažno stimuliše mikrocirkulaciju kože. Dok lako klizi po koži, njegova formula obezbeđuje brzu apsorpciju aktivnih supstanci, pa zahteva jako malo vremena za p..
2.701,71 RSD
Brend: GUAM
Guam Ulje Talasso za učvršćivanje i protiv celulita je ulje za masažu na bazi prirodnih sastojaka sa bogatom i svilenkastom teksturom.* Kombinacija dragocenih ulja, koja sa kožom stvara aktivnu sinergiju, sprečava i bori se protiv celulita, učvršćujući kožu tela. * Posle masaže koža vraća izgubljeni..
3.659,05 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA KREMA PROTIV STRIJA - Sprečava pojavu strija i pomaže da se ublaže novonastale strije.Delovanje:-Avokado peptidi – pomažu da se ublaži osećaj zategnutosti, pojača elastičnost kože i postigne osećaj mekoće i ugodnosti-Galaktoarabinan – patentirani sastojak za negu strija dobijen iz drveta ari..
3.422,79 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)