Apoteka Janković
Korpa

O nama

Poverenje, sigurnost i dostupnost su, već skoro 30 godina, glavna obeležja Apotekarske ustanove “Janković”. Ljubav i podrška koju svakodnevno dobijamo od vernih klijenata omogućila je da postanemo jedna od najpoznatijih i najposećenijih apoteka.

Apotekarsku ustanovu “Janković” možete posetiti na čak 150 lokacija, širom Vojvodine i dela centralne Srbije.

Naš ceo stručni tim od preko 600 članova, koji se sastoji od farmaceutskih tehničara, diplomiranih farmaceuta, magistara farmacije, specijalista i doktora nauka, stoji Vam na raspolaganju. Konstantnim edukacijama, stručnim usavršavanjima, praćenjem inovacija na globalnom nivou, trudimo se da prenesemo znanje, pomognemo u očuvanju i poboljšanju zdravlja, ali i da povećamo svest o zdravom životu.

Pored izuzetne snabdevenosti lekovima i medicinskim sredstvima, nudimo i širok asortiman dijetetskih suplemenata, kozmetike, opreme za bebe. Izdajemo lekove na recept civilnim i vojnim osiguranicima, izrađujemo magistralne lekove, podeljene praškove i galenske lekove. Svakodnevno Vam nudimo pregršt akcija, promocija i specijalnih ponuda.

Ovim putem se zahvaljujemo svima Vama koji nas podržavate i verujete u naš rad.
Vi poželite, mi ispunimo i još više.


Istorija


1992. otac dve male devojčice, sa svojom suprugom, otvara prvu, malu apoteku u Novom Sadu i daje joj naziv po porodičnom imenu “Janković”. Kako se broj vernih komšija naviknutih na brigu i savete koje su dobijali povećavao, mala apoteka je postala nedovoljna te je preseljena u veći prostor u neposrednoj blizini. U njemu se i dan danas nalazi “Janković ” apoteka broj 1. Sa porastom poverenja klijenata prema apoteci “Janković” otvarali su se i novi ogranci. Uz ljubav prema farmaciji rasle su i dve devojčice, danas već magistri farmacije, specijalisti i doktori nauka. Znanje stečeno tokom školovanja posvećuju isključivo unapređenju usluge u apotekama, rastu i razvoju sada veoma velike i zahtevne kompanije. Glavna misija je ipak ostala ista: očuvati duh koji je nosila prva mala “komšijska” apoteka.


Svi članovi porodice “Janković” stoje Vam na raspolaganju na Vašem putu ka zdravijem životu.