Apoteka Janković
Korpa

Akne


Brend: EVDERMIA
Caladerm losion sa svojim aktivnim sastojcima je idealan za masnu kožu sklonu aknama i za kožu sa aknama.Dejstvo:Reguliše sebumSmanjuje iritacijuRegenerativnoAntioksidantnoHidratacionoSmanjuje crvenilo kožePoboljšava izgled i elastičnost kožeKeratolitičnoSadržaj:Azelaična kiselina 4%,Salicilna kisel..
1.866,24 RSD
Brend: EVDERMIA
Tečnost za čišnjenje lica za kombinovanu kožu i kožu sa aknama. Za sve tipove akni.Sadrži aktivne sastojke kao što su:Saw palmetto extract: Sprečava delovanje  enzima 5a reduktaze, neophodno za pretvaranje testosterona u dihidrotestosteron i kao rezultat toga smanjenje lučenja sebuma.Salicilna ..
1.328,40 RSD
CERAVE BLEMISH CONTROL GEL ZA ČIŠĆENJE ZA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA 236ML CERAVE BLEMISH CONTROL GEL ZA ČIŠĆENJE ZA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA 236ML
UZ 2 POKLON losion 88ml
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima je osvežavajući gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima, koji otčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak masnoće, a istovremeno ostavlja kožu mekom i glatkom. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i ne..
1.358,21 RSD
CERAVE BLEMISH CONTROL GEL ZA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA 40ML CERAVE BLEMISH CONTROL GEL ZA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA 40ML
UZ 2 POKLON losion 88ml
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za kožu skonu nepravilnostima je hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima koji koži daje vidljivo čistiji izgled. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka i nepravilnosti, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Dejstvo CeraVe Blemish Control gela za ..
1.624,32 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Protokol za lice i telo za kožu sklonu aknama i nepravilnostima (čišćenje i nega) sadrži osvežavajući gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima i hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima.   CeraVe Blemish Control gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima..
2.535,15 RSD 2.982,53 RSD
CERAVE RETINOL SERUM ZA UJEDNAČEN IZGLED KOŽE 30ML CERAVE RETINOL SERUM ZA UJEDNAČEN IZGLED KOŽE 30ML
UZ 2 POKLON losion 88ml
Brend: CeraVe
CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože je serum koji smanjuje vidljivost pora i fleka nakon nepravilnosti tako što uklanja izumrle površinske ćelije kože i daje joj blistavost, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože. Pogodno za mladu, osetljivu kožu sklonu nepravilnostima. Dejstvo CeraVe Retino..
2.001,02 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe Blemish Control gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima je osvežavajući gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima, koji otčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak masnoće, a istovremeno ostavlja kožu mekom i glatkom. Formula čisti pore i uklanja uzroke nastanka fleka..
2.303,42 RSD
La Roche-Posay EFFACLAR Adstringentni tonik za lice koji podstiče mikroljuštenje koji sužava i otčepljuje pore, 200 ml La Roche-Posay EFFACLAR Adstringentni tonik za lice koji podstiče mikroljuštenje koji sužava i otčepljuje pore, 200 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml -25 %
La Roche-Posay EFFACLAR Adstringentni tonik za lice koji podstiče mikroljuštenje koji sužava i otčepljuje pore * Pomaže u otpušavanju pora i smanjivanju veličine pora* U borbi protiv proširenih pora i nepravilne zrnaste strukture kože* Za masnu kožu sklonu nepravilnostimaSMANJUJE: Otpušuje pore i sm..
1.437,59 RSD 1.916,79 RSD
La Roche-Posay EFFACLAR DUO(+) SPF30 Korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože i začepljenih pora, 40 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml -25 %
La Roche-Posay Effaclar DUO(+) SPF30 Korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože i začepljenih pora * Štiti od UV zračenja i agresorskih činilaca u životnoj sredini koji mogu podstaći nastanak nepravilnosti na koži* Vidljivost fleka i nepravilnosti svodi na najmanju moguću meru* Sve pogodno..
1.761,02 RSD 2.348,02 RSD
La Roche-Posay EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, 40 ml, Light La Roche-Posay EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, 40 ml, Light
uz 2 Anthelios mleko 75ml -25 %
La Roche-Posay Effaclar DUO(+) Unifiant Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, Light  * Efikasnost EFFACLAR DUO(+) protiv nesavršenosti, fleka i ponovne pojave ojačana je trenutnim dejstvom ujednačavanja boje tena.* Brzo otklanja postojeće fleke i smanjuje rizik od pojave..
1.587,62 RSD 2.116,82 RSD
La Roche-Posay EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, 40 ml, Medium La Roche-Posay EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, 40 ml, Medium
uz 2 Anthelios mleko 75ml -25 %
La Roche-Posay Effaclar DUO(+) Unifiant Ujednačujuća korektivna nega protiv nepravilnosti masne kože, Medium * Efikasnost EFFACLAR DUO(+) protiv nesavršenosti, fleka i ponovne pojave ojačana je trenutnim dejstvom ujednačavanja boje tena.* Brzo otklanja postojeće fleke i smanjuje rizik od pojave bele..
1.587,62 RSD 2.116,82 RSD
La Roche-Posay EFFACLAR H ISO-BIOME Umirujuća hidratantna nega protiv nepravilnosti za lice, 40 ml
uz 2 Anthelios mleko 75ml -25 %
La Roche-Posay EFFACLAR H ISO-BIOME Umirujuća hidratantna nega protiv nepravilnosti za lice* Intenzivno hidrira masnu kožu oslabljenu nakon tretmana isušivanja* Doprinosi u smanjenju nesavršenosti i ograničavanju belega.* Potpomognut naukom o mikrobiomuVIŠESTRUKO DEJSTVO: Višestruko primiruje kožu i..
1.715,51 RSD 2.287,35 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)