Apoteka Janković
Korpa

PIERRE FABRE

PIERRE FABRE
Brend: PIERRE FABRE
A313 Retinol krem je krema guste i masne teksture koja sadrži retinil palmitat. Održava mladalački izgled kože. Bez parfema.- Promoviše proliferaciju i regeneraciju ćelija kože.- Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, smanjujući bore i opuštenu kožu.- Sprečava degradaciju kolagena uzrokovanu fak..
3.300,13 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Avène Hyaluron Activ B3 krema Refill je dopunska verzija Avène Hyaluron Activ B3 kreme za obnovu ćelija.Avène Hyaluron Activ B3 krema za obnovu ćelija je hidratantna krema za regeneraciju ćelija koja će učiniti kožu čvršćom i smanjiti bore.  Ima baršunastu teksturu delikatnog mirisa pogodnu za ..
4.408,80 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Avène Hyaluron Activ B3 krema za obnovu ćelija je hidratantna krema za regeneraciju ćelija koja će učiniti kožu čvršćom i smanjiti bore.  Ima baršunastu teksturu delikatnog mirisa pogodnu za sve tipove kože i vegansku formulu koja sadrži 92% sastojaka prirodnog porekla. Odličan prajmer za šmink..
5.188,92 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Avène Hyaluron Activ B3 noćna krema je hidratantna krema za regeneraciju ćelija specijalno formulisana za noć koja se bori protiv znakova starenja. Ima nemasnu i nekomedogenu teksturu delikatnog mirisa, pogodnu za sve tipove kože i vegansku formulu koja sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla. Krema ..
5.289,24 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Avène Hyaluron Active B3 serum je serum bez mirisa koji se bori protiv znakova starenja. Neophodan za one koji žele da smanje fine linije i izglade bore. Inovativna formula ima svojstva vraćanja mladosti koja obećavaju da će udahnuti život dosadnoj, starijoj koži.* Ima laganu teksturu pogodnu za sve..
5.553,24 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Avène Hydrance Boost serum je koncentrovani ultra lagani hidratantni serum vodeno gelaste teksture koji pruža koži pojačanu hidrataciju. Uz prirodnu i vegansku formulu, glavni sastojci su hijaluronska kiselina i vitamin B3. Serum održava kožu vlažnom 48 sati. Pogodan za sve tipove kože.* Vitamin B3 ..
4.110,48 RSD
Brend: PIERRE FABRE
DEXERYL krem je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u a..
0,00 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Elgydium antiplaque pasta - Sprečava probleme nastale kao posledica plaka: karijes, zapaljenje desni i parodontopatiju. Klinički dokazana efikasnost u uklanjanju plaka. U Francuskoj registrovana kao lek.Način upotrebe: Upotreba neograničenaSastav: Aktivna supstanca: Hlorheksidin 0,004% i k..
575,48 RSD
Brend: PIERRE FABRE
Elgydium whitening nisko abrazivna pasta za svakodnevnu higijenu zuba koja zahvaljujući finim česticama Na-bikarbonata dopire do najfinijih brazdi na površini gleđi. Klinički dokazan efekat beljenja: uklanja mrlje od kafe, hrane, duvana  i čaja. Ne oštećuje površinu gleđi.Način upotrebe: Upotre..
575,48 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)