Apoteka Janković
Korpa

Kašalj

Kašalj
Alpenkraft sirup za kašalj pomaže umirenju kašlja i promuklosti koji se javljaju kod upale grla i prehlade. Alpenkraft sirup je dodatak ishrani prijatnog ukusa sa biljnim ekstraktima i destilatima, medom i ječmenim sladom. Sadrži timijan, lipu, aniš i komorač koji doprinose olakšanju kod nadražaja g..
1.322,64 RSD
Brend: Esensa
Altal je dodatak ishrani koji sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.Primena: - kod suvog kašlja,- kod upale grla,- kod promuklosti i iritirane sluzokože grla.Delovanje:- Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza ..
522,21 RSD
ALTIPRIM P sadrži sastojke prirodnog porekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa dece starije od 3 godine. Ovi sastojci blagotvorno deluju na sluzokožu disajnih organa i štite je od nadražaja, razređuju gusti bronhijalni sekret, pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olak..
589,03 RSD
ALTIPRIM sirup se preporučuje kao sredstvo koje može pružiti olakšanje kod blagih tegoba disajnih puteva praćenih gustim bronhijalnim sekretom i kašljem.Delovanje:- aktivni sastojci belog sleza povoljno utiču na smirenje kašlja i povoljno deluju na nadraženu sluzokožu disajnih organa- med draži sluz..
685,84 RSD
Brend: HEMOFARM
Sirup BEBA C saveznik je deci koja imaju simptome neproduktivnog kašlja. Udruženim dejstvom belog sleza i kamilice blagotvorno utiče na smirenje kašlja i upale gornjih disajnih puteva. Usled lokalnog dejstva olakšava i ublažava neprijatan osećaj nadraženosti i bola u grlu. Sluzi belog sleza oblažu s..
324,87 RSD
Brend: HEMOFARM
Bronhoklir sirup beli slez održava zdravlje respiratornih organa i umanjuje nadražaj na kašalj. Beli slez ima umirujuće i prijatno dejstvo na grlo, ždrelo i glasne žice. Pruža olakšanje u slučaju nadražaja/iritacije grla, ždrela i glasnih žica.Tradicionalno beli slez se koristi u tretmanu tegoba upo..
393,11 RSD
Brend: HEMOFARM
Bronhoklir sirup jagorčevina i timijan održava zdravlje respiratornih organa i olakšava proces iskašljavanja.Aktivni sastojci ekstrakta herbe timijana (flavonoidi, timol i karvakrol) i ekstrakta korena jagorčevine (saponini) mogu olakšati proces iskašljavanja.Način upotrebe: Odrasli: 3 puta dne..
443,80 RSD
Brend: HEMOFARM
Bronhoklir sirup za pušače je dijetetski suplement na bazi timijana, jagorčevine, ehinacee i vitamina A, C i E, namenjen za respiratorne organe i gornje disajne puteve kod pušača.Vitamin A doprinosi održavanju normalnih mukoznih membrana. Vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stres..
524,16 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Beli slez koren se koristi za umirenje kašlja, oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa i organa za varenje, kod upala mokraćnih puteva, kao i za spoljašnju upotrebu za obloge na upaljenim mestima kože.Način upotrebe: Jednu supenu kašiku iseckanog korena preliti sa 200 ml prethodno prokuvan..
299,88 RSD
ČAJ BELI SLEZ KOREN 50G JP ČAJ BELI SLEZ KOREN 50G JP
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
ČAJ BELI SLEZ se u narodnoj medicini koristi za smirenje suvog, nadražajnog kašlja, za oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa.Način primene: jednu supenu kašiku iseckanog korena preliti sa 200 ml predhodno prokuvane i ohlađene vode i uz povremeno mućkanje ostaviti 30-60 minuta, a zatim proced..
336,41 RSD
ČAJ BOKVICE se u narodnoj medicini koristi kod hroničnog bronhitisa, upale sluzokože disajnih organa, bolova u želucu, hemoroida koji krvare, kod upale bešike sa krvarenjem. Spolja se koristi za ispiranje rana i zapaljenskih promena na koži.Način primene: jednu supenu kašiku lista bokvice preliti šo..
246,53 RSD
ČAJ BR.11 se koristi za ublažavanje iritacije disajnih organa i smirenje nadražajnog kašlja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim antiseptičnim i protivupalnim efektom deluju na eliminaciju uzroka infekcije i ublažavanje upale disajnih organa. Prisutne sluzi..
464,23 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 88 (8 strana)