Apoteka Janković
Korpa

Empira

Empira

Brend: EMPIRA
Čaj Beli slez koren se koristi za umirenje kašlja, oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa i organa za varenje, kod upala mokraćnih puteva, kao i za spoljašnju upotrebu za obloge na upaljenim mestima kože.Način upotrebe: Jednu supenu kašiku iseckanog korena preliti sa 200 ml prethodno prokuvan..
299,88 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj kamilica cvet se koristi za ublažavanje stomačnih tegoba (grčevi, nadimanje, gastritis, kolitis). Spolja se upotrebljava protiv zapaljenskih procesa kože i sluzokože, kao i za inhalaciju. Može se koristiti i za spravljanje biljne kupke.Način upotrebe: Supenu kašiku cveta kamilice preliti šoljom ..
157,95 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Kopriva list se koristi kod infekcija urinarnog trakta kao sredstvo za ublažavanje tegoba, antihemoragik, hipoglikemik i kao diuretik pospešuje eliminaciju tečnosti. Način upotrebe: Supenu kašiku lista koprive preliti šoljom (200 ml) hladne vode i zagrejati do ključanja. Sud poklopiti i ostaviti..
108,11 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Nana list se koristi za olakšavanje varenja, ublažavanje grčeva i žučnih tegoba, za eliminisanje gasova i  kao blag sedativ.Način upotrebe: Kafenu kašiku lista nane preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta pa procediti. Piti 2-3 puta dnevno po šolju ..
115,83 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Sena list se koristi kao laksativ za regulisanje stolice kod povremenih zatvora. Način upotrebe: Kafenu kašičicu lista sene preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-20 minuta pa procediti. Piti 1-2 puta dnevno po šolju čaja.Sastav: 100% sušeni list sene (Sennae..
153,00 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Šipurak plod se koristi kod dečijih dijareja, kao sredstvo za izmokravanje i kao čaj za uživanje i vitaminski napitak.Način upotrebe: Supenu kašiku ploda šipurka preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15-20 minuta pa procediti. Piti 3-4 puta dnevno po šolju čaja..
146,25 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Uva list se koristi kao uroantiseptik i adstrigens za olakšano izmokravanje i ublažavanje grčeva i bolova kod upale mokraćnih kanala. Uvin čaj se može kombinovati sa sodom bikarbonom da bi se stvorila bazna sredina u organizmu. Prvo popiti čašu vode u kojoj je rastvorena kašičica sode bikarbone ..
194,62 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Žalfija list se koristi za ispiranje usta i grla kod zapaljenja sluznice, ima antiseptično i antibakterijsko desktvo, smanjuje lučenje znoja i deluje protivupalno.Način upotrebe: Supenu kašiku lista žalfije preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 minuta, procedi..
145,66 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Zeleni list se koristi kao antioksidans, primenjuje se za izmokravanje, olakšavanje varenja i održavanje željene telesne mase. Upotrebljava se za poboljšanje koncentracije, jačanje organizma i tradicionalno za uživanje.Način upotrebe:  Kafenu kašiku lista zelenog čaja preliti šoljom (200ml)..
253,11 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Zova cvet se koristi kod prehlade i gripa za preznojavanje, antiflogistik kod upala sluzokože, za pražnjenje creva i eliminaciju tečnosti. Način upotrebe: Dve kafene kašike cveta zove preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Procediti i piti 3 puta dnevn..
250,61 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)