Apoteka Janković
Korpa

Hrana za bebe

Hrana za bebe
Brend: NUTRICIA
Aptamil 4 je dodatak ishrani za malu decu na bazi mleka sa dodatim vitaminima, mineralima, oligosaharidima majčinog mleka, holinom i omega-3 masnim kiselinama. Od 24 meseca starosti.- Vitamini C i D doprinose normalnoj funkciji imunog sistema- Kalcijum doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dec..
2.211,28 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Allergy Digestive Care se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije. Aptamil Allergy Digestive Care je nutritivno kompletna formula bazirana na ekstenzivno hidrolizovanom protei..
2.134,44 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Anti-Regurgitation 1 je početna formula za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane. Aptamil Anti-Regurgitation pomaže kod regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući prirodnom zgušnjivaču, oligosaharidu iz semena rogača i patentiranoj mešavini prebiotika scGOS/lcFOS (9:1)..
1.351,81 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil CESAR BIOTIC 1 je početna mlečna formula za odojčad. Od rođenja do 6 meseci. Pogodno za bebe rođene carskim rezom.* Nutritivno kompletna formula* DHA (Omega-3)* Bez dodatka palminog uljaSastav: laktoza (iz kravljeg mleka), biljna ulja (visokooleinsko suncokretovo ulje, kokosovo ulje, ulje ul..
2.519,83 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil CESAR BIOTIC 2 je pogodan za odojčad uzrasta preko šest meseci. Pogodno za bebe rođene carskim rezom.* Bifidobakterija (B.breve) bakterija koja se prirodno nalazi u crevima odojčadi koja se doje    Oligosaharid humanog mleka     Nutritivna vlakna (GOS/FOS) ..
2.519,82 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Comfort 1 je početna formula za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora). Odojčad, posebno u prvim mesecima svog života, imaju osetljivi gastrointestinalni trakt zato što njihovi organi za varenje još uvek nisu u potpunosti razvijeni i tek razvijaju svoju funkciju. To se ma..
1.326,77 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Comfort 2 je prelazna formula za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora). Aptamil Comfort 2 je adaptirana mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja i omogući adekvatan rast i razvoj Vaše bebe. Jedinstven sastav olakšava probleme sa kolikama (grčevima) i konstipac..
1.374,73 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil H.A. 2 je prelazna formula za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergija. Aptamil H.A. 2 je adaptirana mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojeve alergija. Veći broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik d..
1.016,40 RSD
Brend: NUTRICIA
APTAMIL HA-1 je mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojave alergija. Veliki broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik da se kod bebe pojave isti. Za bebe sa visokim rizikom razvoja alergija, preporučuje se hipoalergen..
1.016,40 RSD
Brend: NUTRICIA
Apatamil LF je početna formula za odojčad sa intolerancijom na laktozu.  Aptamil Lactose Free je adaptirana mlečna formula namenjena bebama sa intolerancijom na laktozu. Može se koristi od rođenja pa nadalje ili po prestanku dojenja (kod dijagnostifikovane urođene intolerancije na laktozu). Mle..
1.118,04 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Organic 1 se može davati od rođenja kao jedina hrana kada se odojčad ne doje ili se dohranjuju, a kao i majčino mleko, može se upotrebljavati za hranjenje onoliko često i u onolikoj količini koliko je potrebno Vašoj bebi.- Sadrži DHA u skladu sa propisom za formule za odojčad.- Sadrži samo l..
2.716,56 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Organic 2 je mleko pogodno za bebe od 6 meseci, a može se davati posle dojenja ili formule za odojčad. Prelazno mleko Aptamil Organic 2 je posebno osmišljeno da zadovolji nutritivne potrebe Vaše bebe posle 6 meseci.- Sastojci koji doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema – vitamini ..
2.626,01 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 290 (25 strana)