Apoteka Janković
Korpa

Hrana za bebe

Hrana za bebe
Brend: MILUPA
APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije. Aptamil Allergy Digestive Care je proizveden od ključnih hranljivih sastojaka u njihovom najl..
2.027,45 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL ANTI-REGURGITATION 400g predstavlja Izbor početne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane. Klinički dokazano smanjuje učestalost i intezitet epizoda regurgitacije i omogućava mekše i češće stolice. Aptamil anti-regurgitation pomaže kod regurgitaci..
1.199,42 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL COMFORT 1 je mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja  i omogući adekvatan rast i razvoj bebe. Predstavlja izbor početne formule za odojčad u slučaju kolika(grčeva) i konstipacije(zatvora). Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočićete da je stolica vašeg odojčeta mekša i češ..
1.164,64 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL COMFORT 2 je mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja  i omogući adekvatan rast i razvoj bebe. Predstavlja izbor početne formule za odojčad u slučaju kolika(grčeva) i konstipacije(zatvora). Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočićete da je stolica vašeg odojčeta mekša i češ..
1.164,64 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL HA-1 je mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojave alergija. Veliki broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik da se kod bebe pojave isti. Za bebe sa visokim rizikom razvoja alergija, preporučuje se hipoalergen..
824,86 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL HA-2 je mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojeve alergija. Veći broj studija je pokazao da porodična istorija alergijskih oboljenja povećava rizik da se kod bebe pojave isti. Za bebe sa visokim rizikom razvoja alergija, preporučuje se hipoaler..
899,84 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL LACTOSE FREE je mlečna formula namenjena bebama sa intolerancijom na laktozu. Laktozna intolerancija često se najpre manifestuje diarejom i nadutošću. Upotreba mlečne formule bez laktoze osigurava brz oporavak.​ Kada je odojče intolerantno na laktozu onda se ovaj šećer uklanja i na..
904,05 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PREMATURE predstavlja izbor početne formule za prevremeno rođenu odojčad i odojčad sa malom telesnom težinom. Aptamil Premature formula ispunjava povećane potrebe u ishrani prevremeno rođene bebe i sadrži sve ključne sastojke potrebne za optimalan rast i razvoj.  Aptamil Premature ..
1.042,90 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURA ADVANCE 1 početno mleko za bebe predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. To je mlečna formula za odojčad specijalno pripremljena da..
916,30 RSD
Brend: MILUPA
PRONATURA ADVANCE 1 početno mleko za bebe predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. To je mlečna formula za odojčad specijalno pripremljena da zadovolji sv..
1.794,74 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURE ADVANCE 2 prelazno mleko za bebe predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. To je mlečna formula pogodna  za bebe starije od 6 meseci..
894,79 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURE ADVANCE 2 prelazno mleko za bebe predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. To je mlečna formula pogodna  za bebe starije od 6 meseci..
1.784,45 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURE ADVANCE 3 izbor mleka za malo dete predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. APTAMIL PRONATURE ADVANCE 3 je nutritivno izbalansirano mlek..
884,51 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURE ADVANCE 3 izbor mleka za malo dete predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. APTAMIL PRONATURE ADVANCE 3 je nutritivno izbalansirano..
1.779,30 RSD
Brend: MILUPA
APTAMIL PRONATURE ADVANCE 4 izbor mleka za malo dete predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. APTAMIL PRONATURE ADVANCE 4 je nutritivno izbalansirano mlek..
1.727,88 RSD
Brend: BEBELAC
BEBELAC 1 je mlečna formula za uzrast 0-6 meseci. BEBELAC 1 je kompletna formula za odojčad, posebno osmišljena da ispuni sve nutritivne zahteve bebe u toku prvih 6 meseci njenog života. Nakon navršenih 6 meseci preporučuje se da BEBELAC 1 postepeno zamenite sa formulom BEBELAC 2.BEBELAC 1 formula d..
627,39 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 129 (9 strana)