Apoteka Janković
Korpa

APTAMIL COMFORT 1 400G

APTAMIL COMFORT 1 400G
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
APTAMIL COMFORT 1 400G

Aptamil Comfort 1 je početna formula za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora). Odojčad, posebno u prvim mesecima svog života, imaju osetljivi gastrointestinalni trakt zato što njihovi organi za varenje još uvek nisu u potpunosti razvijeni i tek razvijaju svoju funkciju. To se manifestuje čestom pojavom kolika (grčeva), konstipacije (zatvora) i regurgitacije (bljuckanja) bilo kao pojedinačnih simptoma ili udruženo. Svi ovi poremećaji spadaju u grupu takozvanih – funkcionalnih gastrointestinalnih poremećaja i obično prolaze do navršene prve godine života.

Aptamil Comfort 1 je adaptirana mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja i omogući adekvatan rast i razvoj Vaše bebe. Jedinstven sastav olakšava probleme sa kolikama (grčevima) i konstipacijom (zatvorom). Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočićete da je stolica Vašeg odojčeta mekša i češća kada se uporedi sa stolicom odojčadi koja se hrane drugim formulama za odojčad.

Aptamil Comfort 1 je posebno proizveden da zadovolji sve potrebe u ishrani Vašeg odojčeta u prvih šest meseci života. Nakon navršenih šest meseci preporučuje se postepena zamena Aptamil Comfort 1 sa Aptamil Comfort 2.

Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil Comfort 1 samo po savetu lekara ili farmaceuta

Pakovanje: 400g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.326,77 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 2694
Tagovi: aptamil , comfort , 1 , 400g , aptamil