Apoteka Janković
Korpa

Repelenti

Repelenti
Brend: CHICCO
Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Chicco garantuje vašem detetu:-Da aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci;-Be..
1.166,70 RSD 1.372,59 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Zanza olovka posle ujeda 10 ml -Idealno za bebinu kožu, ublažava iritaciju izazvanu ubodima komaraca ili spoljnim faktorima. Formula sa ekstraktom Zanthokilum-a (biljka poznata po umirujućim svojstvima) i mentolom, garantuje trenutno olakšanje bola, sa dodatnim blagim osećajem hlađenja. Bez..
536,35 RSD 631,00 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza parfemisana klipsa veselih boja, pogodna za Vašu odeću, torbe, šešire ili dečija kolica. Prirodnog mirisa na bazi limunovog ulja. Pogodne za upotrebu u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Uputstvo za upotrebu: izvadite klipsu iz vrećice i zakačite na garderobu ili kolica. Kada ne koristi..
210,12 RSD 247,20 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza parfemisana narukvica veselih boja, idealna za nošenje na ruci ili kao gumica za kosu. Prirodnog mirisa na bazi limunove trave. Dermatološki testirana. Pogodna za celu porodicu. Pogodna za svakodnevno nošenje i sakupljanje u svim bojama. Uputstvo za upotrebu: izvadite iz vrećice i nosit..
215,05 RSD 253,00 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza parfemisani stikeri 12 kom šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris. Način upotrebe: 1. Odlepiti stiker 2. Zalepiti jedan ili više stikera na odeći ili n..
873,64 RSD 1.027,81 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Radi na alkalnu bateriju 1x1.5V (trajnost baterije 100 sati), domet 3m. Klip vam omog..
1.127,99 RSD 1.327,05 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza osvežavajuće zaštitne maramice protiv komaraca odbijaju komarce i štiti dete od uboda. Mogu se koristiti od rođenja. Dermatološki testirano, ne sadrži sastojke štetne po zdravlje deteta. Na bazi ekstrakta indijske biljke Lilac. Ne ostavlja masne tragove. Za jednokratnu upotrebu. Testira..
315,17 RSD 370,79 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza osvežavajuci zaštitni roll on protiv komaraca 60ml osvežava i štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta. Dermatološki testiran, bez alkohola, boja ili parabena I fenoksietanola. Br..
638,17 RSD 750,79 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zanza osvežavajući zaštitni sprej protiv komaraca 100ml osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta. Dermatološki testiran, brzo se upija i ne lepi se. Bez alkohola,..
724,34 RSD 852,17 RSD
Brend: ABELA PHARM
DUMM Junior sprej protiv komaraca predstavlja prirodnu zaštitu od komaraca i ostalih insekata, kod dece uzrasta od 2. do 6. godine. Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotrajnu primenu bez neželjenih efekata po osetljivu dečiju kožu kao i čitav organizam. &n..
578,59 RSD
Brend: ABELA PHARM
DUMM JUNIOR sprej sa pantenolom predstavlja prirodnu zaštitu od komaraca i ostalih insekata, kod dece uzrasta od 2. do 6. godine.*Pažljivo formulisana mešavina eteričnih ulja koja stvara lagani film na koži i tako štiti od komaraca, a uz to dodatno zahvaljujući pantenolu i nevenovom i orahovom ulju ..
635,04 RSD
Brend: ABELA PHARM
DUMM sprej protiv komaraca predstavlja prirodnu zaštitu od komaraca i ostalih insekata, kod svih osoba starijih od 6. godine. Aktivni sastojci ekstrahovani iz biljnih izvora omogućavaju bezbednu i dugotrajnu primenu bez neželjenih efekata po kožu kao i čitav organizam. Način upotrebe: Pre upotrebe p..
554,98 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)