Apoteka Janković
Korpa

Preosetljiva koža, sklona crvenilu

Preosetljiva koža, sklona crvenilu
Brend: AVENE
Avène Antirougeurs CLEAN umirujuće mleko za čišćenje je namenjeno osetljivoj koži sklonoj crvenilu. Sadrži minimalan broj sastojaka zbog optimalne podnošljivosti, čak i na iritiranoj koži. Može se koristiti i nakon dermatoloških tretmana.* Ovo nežno mleko za čišćenje lica i očiju, obogaćeno termalno..
2.189,88 RSD
Brend: AVENE
Avène ANTIROUGEURS FORT kocentrat smanjuje lokalizovano crvenilo i jača mikrocirkulaciju kože. Pogodno za osobe koje pate od hroničnog crvenila i osetljivosti.* SPREČAVA I UBLAŽAVA CRVENILO KOŽEStimuliše mikrocirkulaciju i jača zidove krvnih sudova (novi ekstrakt veprine obogaćen saponinima i hesper..
2.548,92 RSD
Brend: AVENE
Avène Antirougeurs JOUR emulzija je umirujuća emulzija je posebno indikovana za osetljivu, normalnu do mešovitu kožu sklonu crvenilu i sklonu rozacei.* Avène termalna voda, prirodno umirujuća i antiiritirajuća.* TRP-REGULIN™, patentirana aktivna supstanca za poboljšanje praga tolerancije i smanjenje..
3.264,48 RSD
Brend: AVENE
Avène Antirougeurs JOUR krema SPF30 je dnevna nega protiv crvenila idealna za suvu do veoma suvu kožu praćenu osećajem toplote i neprijatnosti koja smanjuje reaktivnost kože.* Jedinstvena kombinacija TRP-Regulin™-a i Avène termalne izvorske vode, brzo umiruje i smanjuje osećaj neprijatnosti i toplot..
3.294,72 RSD
Brend: AVENE
Avène Antirougeurs UNIFY tonirana krema SPF30 svakodnevnom primenom umiruje, smanjuje i sprečava crvenilo kože - za osetljivu kožu sklonu povremenom i/ili difuznom crvenilu, praćeno osećajem toplote i neprijatnosti. Univerzalna nijansa koja je prilagođena za svaki ten. Lagana, nemasna tekstura koja ..
3.294,72 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 150ml  DUO PACKAvène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silik..
1.785,96 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 300ml -50% na drugi artikal    Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elem..
2.438,04 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO termalna voda 50ml TRIO  Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatim..
1.206,48 RSD
Brend: AVENE
Avène PROMO Tolerance Control balzam+Tolerance losion  Avène Tolerance Control balzam je umirujuća krema za oporavak preosetljive, hiperreaktivne, netolerantne i alergijama sklone kože. Umiruje kožu za 30 sekundi i dugoročno kontroliše i smanjuje hiperreaktivnost kože. Za suvu do veoma suvu kož..
3.115,20 RSD
Brend: AVENE
Sunsimed je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apote..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatima, koji je čine tako nežnom za kož..
955,35 RSD 1.273,80 RSD
Brend: AVENE
Avène termalna voda nastaje spajanjem podzemnih voda u planinskoj oblasti Cevennes, izvire iz dubine zemlje u blizini mesta Avène, nakon 40-ak godina, bistra i čista, temperature 25,6° C. U toku dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima i silikatima, koji je čine tako nežnom za kožu. Svoji..
1.218,69 RSD 1.624,92 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 52 (5 strana)