Apoteka Janković
Korpa

Prostata i potencija

Prostata i potencija
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Pored pozitivnih uticaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive, dodatan pozitivan uticaj na zdravlje muškaraca i „dobar osećaj“ ostvaruje upravo dodatak SAMe. SAMe utiče na sintezu neurotransm..
1.400,26 RSD
Brend: ABELA PHARM
Dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore afričke šljive u sastavu se nalazi i ulje pšeničnih klica i vitamin E.Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos: normalnoj i jačoj potenciji, normalnoj funkciji p..
1.861,20 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu.Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca.Preporučuje se..
1.225,23 RSD
Brend: HERBA SVET
Alfa aktiv je dodatak ishrani koji se koristi za povećanje seksualne želje kao afrodizijak, u prevenciji i tretmanu seksualnih poremećaja, održavanju normalnog nivoa testosterona.Način upotrebe: Ekstrakt damiane, Cink, L – karnitin i Acetil L – karnitinSastav:  Odrasli muškarci - jednu porciju ..
1.988,91 RSD
Brend: ALVOGEN
Alvoprost je prirodni preparat, koji sadrži biljne sastojke i vitamine za zdrav život muškaraca.Namena:-Za održavanje i poboljšanje funkcije prostate -Poboljšanje seksualne funkcije i erektilne disfunkcije -Poboljšanje funkcije i stanja urinarnog traktaNačin upotrebe: 1 tableta dnevno, ne prime..
645,41 RSD
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
506,09 RSD
Ave+Zb prostatan je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt semena bundeve i cink - poboljšava reproduktivnu sposobnost muškarca i pomaže kod stanja sa učestalim mokrenjem (dokazano je da se od 3 noćna mokrenja broj smanjuje na jedno noćno mokrenje ).Način upotrebe: 1 tableta dnevno posle obroka.Pakova..
854,50 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Crna Maca kompleks je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt crne make (15:1) i vitamine B6 i B12, a utiče na:- Andropauzu- Erektilnu disfunkciju- Plodnost kod muškaraca- Mentalni fokus i koncentraciju- Sport - snagu i izdržljivost* Crna maka se u odnosu na druge vrste make razlik..
2.583,91 RSD
ČAJ BR.6 se preporučuje muškarcima kod otežanog mokrenja usled upale prostate. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine deluju protivupalno i antiseptično, a prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu mokraćnih kanala i time ublažavaju tegobe tokom mokrenja. Jedinjenja ..
384,98 RSD
ČAJ KOPRIVA se koristi kod benignog i malignog adenoma prostate.Način primene: jednu kafenu kašičicu usitnjenog korena koprive preliti sa 150 ml hladne vode, zagrejati do ključanja i posle 10 minuta  procediti. Piti tri puta dnevno po šolju čaja.Pakovanje: 80g..
179,48 RSD
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”, za jač..
161,55 RSD
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”..
177,55 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 60 (5 strana)