Apoteka Janković
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
Brend: CHICCO
Chicco Baby Moments pasta za zube Fruitmix 1-5 godina sa ukusom voćnog miksa za oralnu negu je idealna za decu od jedne do pet godina. * Sadrži ksilitol koji je prevencija za nastanak karijesa. * Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uklanjanju nečistoća bez oštećivanja gleđi.* Pasta ne sadži ko..
393,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Baby Moments pasta za zube Mint 6 godina sa blagim ukusom mente za oralnu negu je idealna za prve stalne zube, dece starijih od 6 godina.* Sadrži ksilitol koji je prevencija za nastanak karijesa. * Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uklanjanju nečistoća bez oštećivanja mlečnih zuba.* O..
393,70 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jabuka-banana čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci starijoj od 6 meseci. Nema fluorida i SLS, kao i konzervansa. Sadrži ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi bebinog mleka. Način upotrebe: Naneti na četkicu..
441,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jagoda čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci uzrasta od prve do pete godine. Nema fluorida i SLS, i konzervansa. Takođe sadrži bio-dostupan kalcijum za jače zube kao i ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi b..
441,90 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 0+ jagoda sadrži dečiju pastu 0ppm i baby četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 0+ jagoda je dečija pasta za zube sa ukusom jagode i bez natrijuma fluorida namenjena deci od prvog zuba. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redovno održavanje oralne hig..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 2+ jagoda sadrži dečiju pastu 950ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 2+ jagoda je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom jagode i 950 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 2 godine. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redo..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 6+ lubenica sadrži dečiju pastu 1450ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 6+ lubenica je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom lubenice i 1450 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 6 godina. Ona će zbog omiljenog ukusa lubenice obož..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 6+ menta sadrži dečiju pastu 1450ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 6+ menta  je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom mente i 1450 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 6 godina. Ona će zbog omiljenog ukusa lubenice ob..
612,00 RSD
Brend: DR.THEISS
Lacalut Dečija pasta za zube 0-2 godine je namenjena našim najmlađim članovima porodice. * Neguje i štiti mlečne zubiće do druge godine. * Lacalut baby zubna pasta sa ukusom jagode i banane omogućava:- zaštitu od karijesa i šećerne kiseline,- zaštitu dečijih desni u prvim godinama njihovog razvoja, ..
480,82 RSD
Brend: DR.THEISS
Lacalut pasta za zube dečija 0-4 godina uspešno štiti mlečne zube i osetljive dečije zube od karijesa, zahvaljujući aminfluoridu(olafluor). Uspešno čisti zube i odstranjuje zubne naslage (plak). Vitamini A i E poboljšavaju negu. Bez dodatog šećera, sa ukusom maline. Sadržaj fluorida iznosi 250 ..
467,85 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Star Wars svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i parodontoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih l..
252,63 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Winnie Pooh je pasta za zube sa fluoridom koja pomaže u povećanju njihove zaštite od karijesa. Namenjeno posebno deci i odojčadi do 2 godine starosti. Bez šećera. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih likova, Vaša deca će steći ispravne navike pranja zuba, koristeći novu fo..
252,62 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)