Apoteka Janković
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jabuka-banana čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci starijoj od 6 meseci. Nema fluorida i SLS, kao i konzervansa. Sadrži ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi bebinog mleka. Način upotrebe: Naneti na četkicu..
286,16 RSD 357,70 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jagoda čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci uzrasta od prve do pete godine. Nema fluorida i SLS, i konzervansa. Takođe sadrži bio-dostupan kalcijum za jače zube kao i ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi b..
286,16 RSD 357,70 RSD
Brend: DR.THEISS
Lacalut pasta za zube dečija 0-4 godina uspešno štiti mlečne zube i osetljive dečije zube od karijesa, zahvaljujući aminfluoridu(olafluor). Uspešno čisti zube i odstranjuje zubne naslage (plak). Vitamini A i E poboljšavaju negu. Bez dodatog šećera, sa ukusom maline. Sadržaj fluorida iznosi 250 ..
406,95 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Star Wars svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i parodontoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih l..
243,26 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Winnie Pooh je pasta za zube sa fluoridom koja pomaže u povećanju njihove zaštite od karijesa. Namenjeno posebno deci i odojčadi do 2 godine starosti. Bez šećera. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih likova, Vaša deca će steći ispravne navike pranja zuba, koristeći novu fo..
243,26 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)