Apoteka Janković
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jabuka-banana čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci starijoj od 6 meseci. Nema fluorida i SLS, kao i konzervansa. Sadrži ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi bebinog mleka. Način upotrebe: Naneti na četkicu..
374,92 RSD
Brend: CHICCO
Chicco zubna pasta jagoda čisti i štiti desni i zube bebe i dece. Namenjena deci uzrasta od prve do pete godine. Nema fluorida i SLS, i konzervansa. Takođe sadrži bio-dostupan kalcijum za jače zube kao i ksilitol za sprečavanje karijesa i šupljina. Veoma niska abrazivna formula koja ne šteti gleđi b..
374,92 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 0+ jagoda sadrži dečiju pastu 0ppm i baby četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 0+ jagoda je dečija pasta za zube sa ukusom jagode i bez natrijuma fluorida namenjena deci od prvog zuba. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redovno održavanje oralne hig..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 2+ jagoda sadrži dečiju pastu 950ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 2+ jagoda je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom jagode i 950 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 2 godine. Ona će zbog omiljenog ukusa jagode obožavati redo..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 6+ lubenica sadrži dečiju pastu 1450ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 6+ lubenica je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom lubenice i 1450 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 6 godina. Ona će zbog omiljenog ukusa lubenice obož..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox PROMO KIDS pasta za zube 6+ menta sadrži dečiju pastu 1450ppm i Smart dečiju četkicu za zube.Curaprox KIDS pasta za zube 6+ menta  je dečija pasta za zube Curaprox kids sa ukusom mente i 1450 ppm natrijum fluorida namenjena deci od 6 godina. Ona će zbog omiljenog ukusa lubenice ob..
612,00 RSD
Brend: DR.THEISS
Lacalut pasta za zube dečija 0-4 godina uspešno štiti mlečne zube i osetljive dečije zube od karijesa, zahvaljujući aminfluoridu(olafluor). Uspešno čisti zube i odstranjuje zubne naslage (plak). Vitamini A i E poboljšavaju negu. Bez dodatog šećera, sa ukusom maline. Sadržaj fluorida iznosi 250 ..
467,85 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Star Wars svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i parodontoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih l..
252,62 RSD
Brend: ORAL-B
Oral-B pasta za zube Stages Winnie Pooh je pasta za zube sa fluoridom koja pomaže u povećanju njihove zaštite od karijesa. Namenjeno posebno deci i odojčadi do 2 godine starosti. Bez šećera. Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih likova, Vaša deca će steći ispravne navike pranja zuba, koristeći novu fo..
252,62 RSD
Brend: Vademecum
Vademecum dečija pasta za zube jabuka je pasta za zube specijalno kreirana za decu, prilagođena njihovim potrebama. Dečija pasta za zube pruža sveobuhvatnu zaštitu od karijesa i plaka. Ima delikatni ukus jabuke koji će pranje učiniti prijatnijim. Sadrži odgovarajuću količinu fluora za decu od ..
169,99 RSD
Brend: Vademecum
Vademecum dečija pasta za zube jagoda je pasta za zube specijalno kreirana za decu, prilagođena njihovim potrebama. Dečija pasta za zube pruža sveobuhvatnu zaštitu od karijesa i plaka. Ima delikatni ukus jagode koji će pranje učiniti prijatnijim. Sadrži odgovarajuću količinu fluora (500 ppm) za decu..
169,99 RSD
Brend: Weleda
Weleda Baby gel za zube od nevena je 0+ prirodna nega za osetljive dečije mlečne zube - od izbijanja prvog zubića i za mlečne zube. Dečiji gel za zube od nevena se brine o dečijim zubima i pruža prirodnu zaštitu protiv karijesa. Nežno, efikasno čišćenje prirodnim eteričnim uljima, prijatnog mirisa.*..
629,96 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)