Apoteka Janković
Korpa

Poremećaj fertiliteta

Poremećaj fertiliteta
ACTISPERM je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Andrositol plus je dijetetski suplement čiji jedinstven sastav deluje zajedničkim snagama protiv neplodnosti muškaraca. Poboljšava ključne parametre sperme (broj, pokretljivost i građu spermatozoida) i obezbeđuje adekvatnu podršku za bolji kvalitet spermatozoida. Pozitivni efekti suplementacije ANDR..
2.239,92 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Crna Maca kompleks je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt crne make (15:1) i vitamine B6 i B12, a utiče na:- Andropauzu- Erektilnu disfunkciju- Plodnost kod muškaraca- Mentalni fokus i koncentraciju- Sport - snagu i izdržljivost* Crna maka se u odnosu na druge vrste make razlik..
2.583,91 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Crvena Maca kompleks je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt crvenene make (15:1) i vitamine B6 i B12, a utiče na:- Menopauzalne akutne smetnje- PMS akutne simpotme- Neplodnost kod žena- Raspoloženje i umor- Zdravlje kože i akne (posledica sindroma policističnih jajnika)- Osteop..
2.197,80 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Premium MIX aktivirana Maca je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne make, a utiče na:- Neredovan menstrualni ciklus- Amenoreju, dismenoreju- Menopauzalne smetnje - per i post- PMS simptome- Uravnoteženje funkcije štitne žlezde- Preiscrpljenost- Stres, ..
1.805,76 RSD
ČAJ OČAJNICA deluje na podsticanje apetita, podstiče lučenje žuči, olakšava varenje, olakšava iskašljavanje. U narodnoj medicini se koristi za regulisanje menstrualnog ciklusa i kod neplodnosti žena.Način primene:  jednu kafenu kašičicu herbe očajnice preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostav..
141,36 RSD
ČAJ VIRAK se u narodnoj medicini koristi kod pojačanih menstrualnih krvarenja, kao sastojak « ženskih » čajeva i kod blagih, nespecifičnih proliva. Način primene:  jednu kafenu kašičicu herbe virka preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostaviti da odstoji 15 minuta, procediti. Piti 2-3 put..
474,97 RSD
Brend: HEALTH_AID
Jedinstvena kombinacija tri antioksidansa: koenzima Q10, vitamina E i selena.Sastav: Jedna kapsula sadrži: 50 mg koenzima Q10 (dobijen prirodnom fermentacijom); 50mg vitamina E; 20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina; 80 μg selena.*Kod bolesti srca i krvnih sudova*Za sniženje holester..
1.291,25 RSD
Brend: INPHARM
ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa Policistinom, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.Mehanizam delovanja: -poboljšava insulinsku osetljivost-smanjuje insulinsku rezistenciju-smanjuje koncentraciju slobodnog testoster..
391,19 RSD
CHIROFOL 500 je dijetetski dodatak na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana koji se koristi kada su povećane potrebe za ovim hranjivim supstancama ili usled njihovog nedostatka u ishrani. Predstavlja inovativni vid terapije policističnih jajnika.500 mg D-hiro-inozitola omogu..
2.894,76 RSD
Cycle Balance je klinički testirana formulacija, koja na prirodan način reguliše ciklus žene i polne hormone koji su od ključnog značaja za začeće, kako kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS), tako i kod onih koje ga nemaju. Ova formulacija doprinosi ispravnom funkcionisanju jajnika i im..
1.484,45 RSD
Cytofem Control je dodatak ishrani prijatnog ukusa nara, koji se preporučuje svim osobama ženskog pola starijim od 12 godina koje imaju problem sa insulinskom rezistencijom IR, sindromom policističnih jajnika PCOS-om, infertilitetom, povećanom telesnom teženom. Takođe se preporučuje i zbog povećane ..
1.565,30 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 49 (5 strana)