Apoteka Janković
Korpa

Grčevi

Grčevi
Brend: ABELA PHARM
BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacilus Rhamnosus LGG koja povoljno deluje na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. Preporučuju se:-kod novorođenčadi i beba za sprečavanje kolika i smirivanje grčeva i gasova-za spr..
825,84 RSD
Brend: ABELA PHARM
BebiCol® sa cinkom probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacilus Rhamnosus LGG, vitamin D3 i cink. Probiotske kapi sa dokazanom efikasnom dozom probiotskog soja LGG-ja od 10 milijardi. Preporučuje se kod:-novorođenčadi, odojčadi i dece z..
865,80 RSD
Brend: GALENIKA
BIBILIBI INSTANT ČAJ za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može koristiti od 2-3 nedelje..
126,72 RSD
BioGaia ProTectis probiotske kapi sa vitaminom D3 sadrže  kombinaciju probiotskog soja Lactobacillus reuteri Protectis i vitamina D3 u suncokretovom ulju.Namena: Odojčadi i maloj deci u cilju održanja zdravlja kostiju, posebno ako prehrana nije adekvatna (hrana s premalo vitamina D) ili kada je..
1.213,81 RSD
Predstavljaju bezbedan i efikasan način da se dopuni broj živih, aktivnih bakterija u crevnoj flori. Zahvaljujući svojoj posebnoj formulaciji, koja sadrži žive aktivne bakterije Lactobacillus reuteri, ovaj proizvod olakšava održavanje zdrave ravnoteže u crevnoj flori vašeg deteta.Način upotrebe: 5 k..
1.128,33 RSD
Co-Lactase kapi razgrađuju laktozu u mleku pre hranjenja bebi. Ublažavaju grčeve. Pogodno od rođenja pa nadalje.Laktoza je kompleksni šećer koji se nalazi u mleku, mlečnim proizvodima, formulama za dojenčad i majčinom mleku. Laktaza je enzim koji se obično proizvodi u našim organizmima kako bi razg..
1.839,80 RSD
Coliprev je dijetetski suplement u vidu kapi koji se koristi kod ublažavanja I sprečavanja stomačnih grčeva kod beba, tzv. Infantilnih ili dečijih kolika. ColiPrev® je potpuno prirodni preparat koji je bezbedan za upotrebu od 1. dana života. Dejstvo nastupa odmah, a redovna upotreba sprečava nastana..
1.559,38 RSD
Brend: PHARMALIFE
GAS BIMBI KAPI - Prirodna pomoć za eliminaciju intenstinalnih gasova i kolika (grčeva). Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, kvalitetu i praktičnoj upotrebi naročito su pogodne za upotrebu kod dece od prvih dana života – 0 meseci.Namena: -za poboljšavanje varenja-eliminaciju intestinalnih ga..
651,43 RSD
Brend: PHARMALIFE
ISILAX SIRUP - Prirodno rešenje kod opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica - kod dece i odraslih.Deca od ranog detinjstva imaju problema sa stolicom, promena načina ishrane, odvikavanje od pelena, odlaganje stolice od strane deteta, posle temperature, grčevi, nadutost, bolno i otežano&nb..
793,80 RSD
Brend: IVA FARM
Plantax čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: 1 kesica čaja (5g) se rastvara u 50-100ml prokuvane mlake vode, promućkati, dati detetu da popije ili ga pojiti tokom celog dana. Odrasli i deca od 4-11god mogu popiti 2-4 kesice dnevno. Mala deca i bebe samo p..
59,04 RSD
Brend: HEMOFARM
Probiodrops je specifična formulacija mikroorganizama koja sadrži pažljivo izbalansirana dva soja korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, prirodnih stanovnika crevne mikrobiote, namenjena za odojčad stariju od mesec dana, decu i odrasle.Namena:-Radi održavanja i obnavljanja prirodnog balansa c..
904,18 RSD
Brend: HEMOFARM
ProbioKid immuno je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.Namena: Prepor..
748,51 RSD
Brend: WAYA
Waya D3 su probiotske kapi sa probiotskom kulturom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 koje su u uljanoj suspenziji što smanjuje mogućnost pojave grčeva. Za odojčad i decu koja imaju povećan rizik od nedostatka vitamina D koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju dece i doprinosi..
864,79 RSD 960,88 RSD
Brend: WAYA
Waya probiotske kapi su namenjene za upotrebu kod novorođenčadi, odojčadi i dece za potrebe ishrane kod virusnih i bakterijskih proliva, za regulisanje crevne flore, za odrastanje bez grčeva, kod uzimanja antibiotika, za regulisano varenje novorođenčadi, odojčadi i dece.Način upotrebe: Bocu dobro pr..
796,72 RSD 885,24 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)