Apoteka Janković
Korpa

Piling

Piling

Brend: ZIAJA
ZIaja ananas piling za telo   - piling sa finim, sitnijim zrnima u formi šerbeta  - piling čestice sadrže: silicijum- dioksid i ljuske oraha - osvežavajuće-egzotičnog mirisa -  sadrži sastojke koji imaju anitcelulitno dejstvo -  može se koristiti pre i po..
732,99 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Baltic Home spa fit piling za telo sa makrogranulama je glicerinski piling za telo koji učinkovito uklanja mrtve ćelije kože, učvršćuje i stvara nežan zaštitni sloj. Nakon upotrebe koža je baršunasto meka i glatka. Sadrži makrogranule celuloze i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Odlikuje ga ..
1.069,90 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Čokoladne praline šećerni piling za telo je namenjen za sve tipove kože za svakodnevnu upootrebu. Uklanja mrtve ćelije kože, smanjuje suvoću i grubost, a na koži ostavlja prekrasan miris. Karite maslac i prirodni kristali šećera delotvorno omekšavaju, neguju i zaglađuju kožu te stvaraju delika..
1.071,28 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Cupuacu šećerni piling za telo ima makrogranule koje učinkovito uklanjaju mrtve ćelije kože, a ona postaje meka i glatka. Pogodan je za sve tipove kože, a idealan je za telo, ruke i stopala. Smanjuje grubost i suvoću, stvara zaštitni sloj koji sprečava gubitak transepidermalne vode iz kože i o..
798,99 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja GdanSkin piling za telo je piling u obliku guste, masne paste namenjen za suvu kožu. Njegov sastav, obogaćen fino zdrobljenim školjkama, nežno uklanja mrtve ćelije kože, pomažući omekšati spoljašnji sloj kože. Delotvorna kombinacija elemenata fornella, jabuke i minerala pruža suvoj koži potreb..
1.036,90 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Lemon cake šećerni piling za telo slatke teksture učinkovito uklanja mrtve ćelije kože. Koža je preporođena, glatka i meka nakon upotrebe, prijatnog mirisa. Šećerni piling za telo sa prirodnim kristalima šećera, efikasno smanjuje suvoću i hrapavost kože. Sadrži ši puter. Piling je prikladan za..
1.059,99 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Marshmallow šećerni piling za telo sa mirisom kolačića od belog sleza i jagode je namenjen za sve tipove kože. Uklanja mrtve ćelije kože, smanjuje suvoću i grubost te ostavlja prekrasan voćni miris na koži. Karite maslac i prirodni kristali šećera delotvorno omekšavaju, neguju i zaglađuju kožu..
1.099,99 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja Narandža piling za telo sa makrogranulama efikasno i delikatno čisti i masira kožu. Uklanja mrtve ćelije površinskog dela kože. Poboljšava cirkulaciju krvi i snabdevanje ćelija kože kiseonikom. Vraća prirodnu glatkoću i mekoću kože. Sadrži maslac narandže, coco-glukozid i vitamin E. Način upot..
698,90 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)