Apoteka Janković
Korpa

Cink

Cink
Brend: BIOFAR
Hrono C Cink je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema (vitamini C i D3, selen, cink), zaštiti ćelija od oksidativnog stresa (vitamin C, cink, selen) i smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamin C). Aktivna formula doprin..
394,88 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa cink  je posebna formulacija koja sadrži organski cink-citrat, oblik koji obezbeđuje bolju apsorpciju i  raspoloživost cinka u organizmu. Cink učestvuje u više hemijskih reakcija u organizmu i neophodan je za aktivnost velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu, varenj..
1.063,65 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa cink, selen je jedinstvena formulacija koja obezbedjuje snažan sinergistički efekat cinka i selena. Selen ima snažno antioksidativno dejstvo - neophodan je za aktivnost superoksid dismutaze i glutation peroksidaze, dva glavna enzima koji štite ćelije od oksidativnog oštećenja. Zajedno ..
1.736,86 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Kalcijum, Magnezijum, Cink je dodatak ishrani koji doprinosi:- Normalnoj funkciji mišića,- Zdravlju kostiju i zuba,- Normalnoj nervnoj funkciji, pamćenju i koncentraciji,- Smanjenju umora i iscrpljenosti,- Jačanju imuniteta.Način upotrebe: 1 tableta dnevnoSastav: Kalcijum (kalcijum-kar..
1.382,83 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000, cink, vitamin D3 je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema. Kosuplementacija vitamina D, cinka i vitamina C obezbeđuje efikasnije antioksidativno, imunomodulatorno i antivirusn..
2.102,69 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 500, cink je posebna formulacija cinka i vitamina C namenjena da podrži i ojača funkciju imunog sistema. BiVits vitamin C 500 Cink sadrži 500 mg vitamina C i 10mg organskog cink-citrata koji obezbeđuje bolju iskoristljivost u organizmu.Primena: - preporučuje se kod starijih o..
1.243,15 RSD
Brend: WALMARK
Calcium, Magnesium - Zinc je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka.* Za starije osobe i ležeće pacijente* Žene u menopauzi, trudnice, dojilje ili nakon ginekoloških operacija* Pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba* Održavanje kardiovaskularnog i nervnog s..
580,61 RSD
CeDeZin Szent-Györgyi Albert IMMUNKOMPLEX je dodatak ishrani koji se preporučuje za jačanje odbrambene sposobnosti organizma. Aktivni sastojci deluju sinergistički i imaju imunomodulatornu funkciju što predstavlja ključnu ulogu u očuvanju funkcije imunog sistema.* Ojačan tehnološki napredak i izrada..
1.024,27 RSD
Brend: ANAFARM
CINK je dodatak ishrani koji sadrži mineral cink u organski vezanom obliku kao cink-glukonat radi bolje bioraspoloživosti i bioiskristljivosti. Delovanje CINK:-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema-održavanju normalnog vida-održavanju normalne kože, kose, noktiju i kostiju-normalnoj kogni..
347,76 RSD
Brend: ANAFARM
CINK C VITAMIN PLUS je dodatak ishrani koji sadrži mineral cink i vitamin C, koji doprinosе normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Delovanje CINK C VITAMIN PLUS:- Utiče na stvaranje kolagena- Poboljšava stanje desnih, zuba, kože i hrskavice- Doprinosi očuvanja zd..
341,96 RSD
Brend: ANAFARM
CINK I SELEN je dodatak ishrani koji sadrži minerale cink i selen u organski vezanim oblicima kao cink-glukonat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost.Delovanje CINK I SELEN:- Štiti ćelije od oštećenja slobodnih radikala- Doprinosi normalnoj spermatogenezi i ..
423,11 RSD
Brend: ABELA PHARM
Cink Mineral čine fiziološki aktivne supstance koje doprinose normalnoj funkciji organizma i procesa u kojima učestvuju cink i vitamin C. Doprinosi:-normalnoj sintezi DNK i proteina-metabolizmu ugljenih hidrata,makronutrijenata, masnih kiselina i vitamina A-kognitivnim funkcijama-fertilitetu i repro..
515,09 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)