Apoteka Janković
Korpa

Dezodoransi, stikovi i roll-on

Dezodoransi, stikovi i roll-on
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - COCO MANIA je dezodorans sa tropsko-letnjom mirisnom kompozicijom sa prizvukom plaže i pina kolade koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Slatki miris kokosa kombinuje se sa voćnim aromama ananasa i doča..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - GREEN FUSION je dezodorans sa zelenim čajem, voćnim citrusnim notama i aromama mediteranskih začina koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovo..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - MINT je dezodorans koji donosi prijatno hladan povetarac na vašu kožu i štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Fino kiselkasta aroma sveže nane sa blagom oštrinom i istovremeno blagom elegancijom savršen je svakodnevni saputnik za gospodu i žene! Jedinstvena mirisna ko..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PERSIAN LIME je dezodorans ispunjen svežinom mediteranskih citrusa koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovom prirodnom dezodoransu BEN&ANNA PERS..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PINK GRAPEFRUIT je dezodorans sa ekstraktom grejpfruta i limuna, koji čine ovaj dezodorans osvežavajućim, voćnim iskustvom - štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zašti..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - URBAN BLACKje dezodorans koji miriše na blago slatko kedrovo drvo, četinare i sveže divlje bilje - kao jutarnju šetnju šumom! Jedinstvena kompozicija mirisa od 100% prirodnih esencijalnih ulja daje vam prizemnu, ali osnažujuću svežinu koja vas prati tokom celog ..
533,60 RSD 667,00 RSD
Brend: Dove
Dove SET 2 kupka+losion+deo sadrži Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje 250ml, Dove Purely Pampering Shea Butter losion za telo 400ml i Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju 150ml.Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje - ugodite svojim čul..
1.190,99 RSD
Brend: Dove
Dove Invisible dry antiperpirant u stiku pomaže da steknete slobodu da nosite najsvetlije, najsmelije boje, izbegavajući one dosadne bele tragove od antiperspirant dezodoransa na vašoj odeći.* Izbegnite bele fleke na vašoj odeći – ispitan na 100 boja* Zaštita od znojenja do 48 sati* Formula sa 0% al..
379,00 RSD
Brend: Dove
Dove Kruška-Aloe vera antiperspirant u stiku  sprečava znojenje i neprijatne mirise do 48 sati, dok obavija vašu kožu mirisom sočne kruške i aloe vere, tako da se osećate svežije u dužem periodu.* Pruža zaštitu do 48 sati * Obogaćen našom ¼ hidratantnom kremom za mekšu, glatku kožu* Pomaže da s..
379,00 RSD
Brend: Dove
Dove MEN Clean Comfort antiperspirant u stiku pruža 48-časovnu zaštitu od znojenja uz diskretan miris.* Obogaćen s ¼ hidratantne kreme kako bi sprečio iritaciju kože* Posebno formulisan za kožu muškaraca* Dermatološki ispitan* Ne sadrži alkoholNačin upotrebe: Naneti na čiste i suve pazuhe.Sastav: CY..
487,00 RSD
Brend: Dove
Dove Original antiperspirant u stiku ima prepoznatljivi čist miris koji čini da se osećate sveže ceo dan, formulu sa ¼ hidratantne kreme za divno meku i glatku kožu ispod pazuha, i moćnu formulu antiperspirant dezodoransa koja pruža do 48 sati zaštite od vlage ispod pazuha.* Pomaže da se delikatna k..
379,00 RSD
Brend: Dove
Dove PROMO MEN Clean Comfort sadrži gel za tuširanje od 250 ml i antiperspirant u spreju 150mlDove MEN Clean Comfort gel za tuširanje je savršen izbor za početak svakog novog dana jer pruža dugotrajan osećaj svežine i čistoće kao i zdrave i hidrirane kože.* Posebno formulisan za kožu muškaraca* Negu..
989,99 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 67 (6 strana)