Apoteka Janković
Korpa

Dezodoransi, stikovi i roll-on

Dezodoransi, stikovi i roll-on
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - COCO MANIA je dezodorans sa tropsko-letnjom mirisnom kompozicijom sa prizvukom plaže i pina kolade koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Slatki miris kokosa kombinuje se sa voćnim aromama ananasa i doča..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - GREEN FUSION je dezodorans sa zelenim čajem, voćnim citrusnim notama i aromama mediteranskih začina koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovo..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - MINT je dezodorans koji donosi prijatno hladan povetarac na vašu kožu i štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Fino kiselkasta aroma sveže nane sa blagom oštrinom i istovremeno blagom elegancijom savršen je svakodnevni saputnik za gospodu i žene! Jedinstvena mirisna ko..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PERSIAN LIME je dezodorans ispunjen svežinom mediteranskih citrusa koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovom prirodnom dezodoransu BEN&ANNA PERS..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PINK GRAPEFRUIT je dezodorans sa ekstraktom grejpfruta i limuna, koji čine ovaj dezodorans osvežavajućim, voćnim iskustvom - štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zašti..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - URBAN BLACKje dezodorans koji miriše na blago slatko kedrovo drvo, četinare i sveže divlje bilje - kao jutarnju šetnju šumom! Jedinstvena kompozicija mirisa od 100% prirodnih esencijalnih ulja daje vam prizemnu, ali osnažujuću svežinu koja vas prati tokom celog ..
667,00 RSD
Brend: Dove
Dove SET 2 kupka+losion+deo sadrži Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje 250ml, Dove Purely Pampering Shea Butter losion za telo 400ml i Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju 150ml.Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje - ugodite svojim čul..
1.190,99 RSD
DOVE ACAI BERRY&WATERLILLY ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Acai berry&Waterlilly antiperspirant u spreju obezbeđuje dugotrajnu svežinu i osećaj svježine koji traje do 48 sati.* Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu i meku kožu ispod pazuha. Nežan miris acai bobica i lotosovog cveta pomaže da se osećate sveže i čisto ceo dan..
289,99 RSD
Brend: Dove
Dove Acai Berry&Waterlilly roll-on protiv znojenja nudi najbolju zaštitu i negu vaših pazuha, sa fantastičnim voćnim mirisom acai bobica i svežim slatkim mirisom lokvanja. Osećajte se sveže uz Dove Acai Berry & Waterlilly antiperspirant. Antiperspirant sa ¼ hidratantne kreme za meke i negova..
259,99 RSD
Brend: Dove
Dove Aloe vera&Rose Water antiperspirant u spreju sa svežim, cvetnim mirisom ružine vodice i aloe vere koji okrepljuje čula i ostavlja kožu čistom.* Formulisan sa jednom četvrtinom hidratantne kreme, koja hidrira i neguje osetljivu kožu vaših pazuha istovremeno pružajući zaštitu od neprijatnog m..
299,99 RSD
DOVE APPLE&WHITE TEA ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Apple&White tea antiperspirant u spreju pruža osvježavajući miris i štiti vas od neprijatnih mirisa i znojenja i do 48 sati. Kombinacija Dove hidratantne kreme i formule bez alkohola daje vam izuzetnu negu pazuha.- Sadrži ¼ hidratantne kreme za meke i glatke pazuhe- Odmah se suši za čistiji..
289,99 RSD
Brend: Dove
Dove Awakening ritual antiperspirant u spreju oduševljava čula mirisom zelenog čaja i japanske trešnje. Antiperspirant sadrži 1/4 hidratantne kreme, zahvaljujući kojoj obezbeđuje izuzetnu mekoću kože ispod ruku. Pomaže vam da se osećate sveže do 48 sati.Način upotrebe Dove Awakening ritual antipersp..
299,99 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 151 (13 strana)