Apoteka Janković
Korpa

BEN&ANNA

BEN&ANNA

Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA BLACK pasta za zube je pasta za zube sa aktivnim ugljem koja ne samo da sprečava žute naslage na zubima, već nudi i zaštitu od karijesa. Pasji čičak i kamilica brinu o neophodnoj nezi i pružaju zaštitu Vašim zubima. Prirodna menta je odgovorna za svež dah. Pored sertifikovane prirodne i..
697,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - COCO MANIA je dezodorans sa tropsko-letnjom mirisnom kompozicijom sa prizvukom plaže i pina kolade koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Slatki miris kokosa kombinuje se sa voćnim aromama ananasa i doča..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - GREEN FUSION je dezodorans sa zelenim čajem, voćnim citrusnim notama i aromama mediteranskih začina koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovo..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - MINT je dezodorans koji donosi prijatno hladan povetarac na vašu kožu i štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Fino kiselkasta aroma sveže nane sa blagom oštrinom i istovremeno blagom elegancijom savršen je svakodnevni saputnik za gospodu i žene! Jedinstvena mirisna ko..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PERSIAN LIME je dezodorans ispunjen svežinom mediteranskih citrusa koji štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u svežini i prirodnoj zaštiti. Zahvaljujući ovom prirodnom dezodoransu BEN&ANNA PERS..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - PINK GRAPEFRUIT je dezodorans sa ekstraktom grejpfruta i limuna, koji čine ovaj dezodorans osvežavajućim, voćnim iskustvom - štiti od neprijatnih mirisa i vlage. Negujući shea puter i prirodna biljna ulja neguju Vašu kožu. Uživajte u zelenoj svežini i prirodnoj zašti..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Natural Deodorant - URBAN BLACKje dezodorans koji miriše na blago slatko kedrovo drvo, četinare i sveže divlje bilje - kao jutarnju šetnju šumom! Jedinstvena kompozicija mirisa od 100% prirodnih esencijalnih ulja daje vam prizemnu, ali osnažujuću svežinu koja vas prati tokom celog ..
667,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA SENSITIVE pasta za zube je pasta za zube koja sadrži ručno branu kamilicu za temeljno i neuporedivo nežno čišćenje osetljivih zuba u isto vreme. Osetljivi zubi su tako savršeno zaštićeni. Pored sertifikovane prirodne i veganske kozmetike, pakovanje svih proizvoda je potpuno bez plastike..
697,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA WHITE FLUORIDE pasta za zube je pasta za zube koja sadrži 1450 ppm natrijum fluorida. Sadrži dragocenu žalfiju te dovoljno vitamina A i antioksidanasa koji štite usnu šupljinu od karijesa i slobodnih radikala. Enzim ananasa je zadužen za izbeljivanje vaših zubi. Svež dah zahvaljujući pr..
697,00 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA WHITE pasta za zube je pasta za zube koja ima moćnu snagu izbeljivanja zubi. Sadrži dragocenu žalfiju te dovoljno vitamina A i antioksidanasa koji štite usnu šupljinu od karijesa i slobodnih radikala. Enzim ananasa je zadužen za izbeljivanje vaših zubi. Pored sertifikovane prirodne i ve..
697,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)