Apoteka Janković
Korpa

Lice

Lice
Brend: AVENE
Avene sun cleanance emulzija spf50 je krema sa vrlo visokom zaštitom, posebno formulisana za masnu kožu sklonu aknama izloženu intenzivnom sunčevom zračenju. Njegova lagana i tečna tekstura štiti, vlaži i matira kožu zahvaljujući SunSitive® kompleksu koji osigurava visoku zaštitu od sunčevog zračenj..
2.417,54 RSD
Brend: AVENE
Avene sun krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran za vlaženje i smirivanje kože nakon izlaganja suncu. Kremasti gel lagane teksture pruža trenutni i prijatan osećaj svežine i prijatnosti namenjen je za lice i telo. Njegova formula sadrži pre-tokoferil sa antioksidativnim svojstvima što osigura..
2.149,42 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf30  je praktično sredstvo za sunčanje u spreju za kožu koja je visoko osetljiva na sunce. Ova formula je obogaćena antioksidativnim svojstvima Pre-Tokoferila i umirujućim svojstvima Avene termalne izvorske vode, nudeći vrlo visoku UVA / UVB zaštitu bez stvaranja neprijatnog m..
2.922,96 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf50 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca u spreju koje nudi vrlo visoku zaštitu zahvaljujući svom patentiranom sistemu filtriranja. Sadrži samo 4 filtera za sunčanje. Njegov jedinstveni antioksidativni kompleks (pre-tokoferil + tialdin) štiti ćelije od oksidativnog stresa. Obo..
3.337,65 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej spf50 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca u spreju koje nudi vrlo visoku zaštitu zahvaljujući svom patentiranom sistemu filtriranja. Sadrži samo 4 filtera za sunčanje. Njegov jedinstveni antioksidativni kompleks (pre-tokoferil + tialdin) štiti ćelije od oksidativnog stresa. Obo..
3.337,65 RSD
Brend: AVENE
Avene sun stik spf50 je inovativna formula za sunčanje za osetljive delove tela (uši, nos, usne, pigmentacije, kao i za zaštitu svežih ožiljaka). Ova formula nalik balzamu obogaćena je duboko negujućim svojstvima šea maslaca i umirujućim svojstvima termalne izvorske vode Avene, omogućavajući joj da ..
1.870,69 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sunsimed je prilagođen koži sa hipersenzibilnošću na sunce. Zaštitno sredstvo za sunčanje za osetljivu kožu koje sprečava aktiničnu keratozu, rak kože (osim melanoma) i fotostarenje. SunSitive, nova generacija UV filtera pruža pokrivenost širokog spektra i izuzetno je fotostabilan, a Pre-T..
2.784,56 RSD
Brend: AVENE
Avene sun ulje u spreju spf30  je praktično sredstvo za sunčanje u spreju za kožu koja je visoko osetljiva na sunce. Formula je obogaćena antioksidativnim svojstvima Pre-Tokoferila i umirujućim kvalitetima termalne izvorske vode Avene, nudeći vrlo visoku faktor UVA / UVB zaštitu bez stvaranja n..
2.701,38 RSD
Bioderma photoderm akn mat-fluid spf30 je posebno stvoren za lice, za kombinovanu i / ili masnu kožu, koji garantuje optimalnu zaštitu od sunca svojim patentiranim cellular BIOprotection® kompleksom. Visoke anti-UVB i anti-UVA performanse štite od opekotina od sunca i bore se protiv prevremenog star..
2.048,64 RSD
Bioderma photoderm AR tonirana krema spf50 je specijalno formulisana za kožu lica koja odgovara osetljivoj koži i reaktivnoj koži sklonoj crvenilu. Štiti od opekotina od sunca, reaktivnosti i prevremenog starenja zahvaljujući svojim maksimalnim anti-UVB i ekstremnim anti-UVA performansama. Sa svojim..
2.048,64 RSD
Bioderma photoderm bronz brume spf30 je fotoprotektivna nega za osetljivu kožu koja stimuliše prirodni proces sunčanja. Pored UVA / UVB foto zaštite, ima antioksidativno dejstvo koje zahvaljujući vitaminu E štiti ćelije od oštećenja ćelija i prevremenog starenja.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i o..
3.249,02 RSD
Bioderma photoderm M tonirana krema protiv hiperpigmentacije spf50 krem-gel posebno formulisan da deluje na hiperpigmentaciju osetljive kože. Obogaćen glabridinom ( aktivnim sastojkom koji inhibira tirozinazu, enzim koji ima ključnu ulogu u melanogenezi) pomaže u sprečavanju pigmentnih fleka, umanju..
2.154,86 RSD
Bioderma photoderm Max aquafluid dry touch krema je idealan izbor za one koji imaju svetlu, osetljivu kožu ili kožu koja ne podnosi sunce. Formulisan sa ekskluzivnom kombinacijom UVA / UVB dermataloških filtera i Cellular Bioprotection® patenta, pruža optimalnu zaštitu od štetnih efekata UV zraka, i..
1.846,40 RSD
Bioderma photoderm max family mleko spf50 je pogodno za sve tipove kože odraslih i dece starije od 12 meseci. Formula koja efikasno štiti kožu od oštećenja na suncu sadrži i UVA / UVB filtere i antioksidanse poput vitamina E. UVA / UVB filteri štite kožu od štetnih efekata sunčevog zračenja.  V..
2.425,48 RSD
Bioderma photoderm max krema spf50 je lagana kremasta tekstura namenjena normalnoj i suvoj koži. Uz maksimalne anti-UVB i ekstremne anti-UVA performanse, Photoderm MAX krema garantuje optimalnu zaštitu od opekotina od sunca, netolerancije na sunce i prevremenog starenja. Ekskluzivni patentirani Cell..
1.645,61 RSD
Bioderma photoderm max tonirana krema spf50 sa primesom zlatne boje pruža vrlo visoku zaštitu zahvaljujući kombinaciji anti-UVA i anti-UVB dermatoloških filtera i ekskluzivnim Cellular Bioprotection patentom. Ovaj patent aktivira prirodnu odbranu kože, štiti ćelije od preranog starenja kože. Blage t..
1.490,39 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 110 (7 strana)