Apoteka Janković
Korpa

Nestle

Nestle

Brend: NESTLE
Nestle Nan 1 Comfortis je početno mleko za odojčad od rođenja. Formulacija sadrži:- Lactobacillus reuteri kultura.-  Vlakna FOS/GOS.- DHA.- Samo sa laktozom- laktoza je jedini prisutan ugljeni hidrat u NAN Comfortis 1.Sastav: Obrano mleko, laktoza, biljna ulja (suncokretovo ulje bogato oleinsko..
1.729,07 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 1 Optipro je početno mleko za odojčad od rođenja,sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece). Sadrži DHA. Ne sme se dati deci sa alergijama na mleko, soju, ribu. Sastav: Demineralizovani proteini surutke, obrano mleko, biljna ulja ..
932,72 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 1 Optipro je početno mleko za odojčad od rođenja,sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece). Sadrži DHA. Ne sme se dati deci sa alergijama na mleko, soju, ribu. Sastav: Demineralizovani proteini surutke, obrano mleko, biljna ulja (sunco..
1.677,21 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 2 Comfortis je prelazno mleko za odojčad koje je namenjeno za posebne prehrambene potrebe odojčadi starijih od 6 meseci. Formulacija sadrži: - Lactobacillus reuteri kultura - sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece.- Vlakna FOS/GOS.- DHA.- Laktoza je jedini prisutan ugljeni hi..
1.753,44 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 2 Optipro je prelazno mleko za odojčad sa dodatkom  kulture Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece) koje je namenjeno za odojčad stariju od 6 meseci. Ne sme se davati deci sa alergijama na mleko, soju, ribu.Sastav: Obrano mleko, laktoza, bi..
892,16 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 2 Optipro je prelazno mleko za odojčad sa dodatkom  kulture Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece) koje je namenjeno za odojčad stariju od 6 meseci. Ne sme se davati deci sa alergijama na mleko, soju, ribu.Sastav: Obrano mleko, laktoza, biljna ulj..
1.677,20 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 3 Comfortis je mleko namenjeno ishrani zdrave male dece od 1. do 2. godine. Uz raznovrsnu ishranu i konzumaciju 2 obroka dnevno može se osigurati potreban unos vitamina D i kalcijuma. Formulacija sadrži:- Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema dece.- Kalcijum doprinosi norm..
1.677,20 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 3 Optipro je mleko namenjeno ishrani male dece od navršenih 12 meseci do 24 meseca sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece).  Uz raznovrsnu ishranu i konzumaciju jednog obroka Nan Optipro 3 dnevno može se obezbediti potreban unos..
1.606,75 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan 4 Optipro je mleko namenjeno ishrani male dece od navršene 2 godine i nadalje. Uz raznovrsnu ishranu i konzumaciju dva obroka Nan Optipro 4 dnevno može se osigurati potreban unos gvožđa, fosfora, joda, kalcijuma i vitamina D.  Ne sme se davati deci sa alergijama na mleko, soju, ribu...
1.679,78 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan Complete comfort svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka pomaže u regulisanju gastrointestinalnih poremećaja (regurgitacija, zatvor, kolike). Nan Complete Comfort se ne preporučuje u slučaju alergije na proteine kravljeg mleka, intolerancije na laktozu, galaktozemije ili malapsorpcije ..
1.294,39 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan HA je početno mleko namenjeno odojčadi podložnoj razvoju alergija (npr. članovi porodice imaju alergije). Formulacija sadrži delimično hidrolizovane proteine - optimalna mešavina hipoalergenih proteina, dobijena posebnim postupkom hidrolize koji značajno smanjuje alergeni potencijal kravl..
1.068,16 RSD
Brend: NESTLE
Nestle Nan mleko bez laktoze je početno mleko za odojčad od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju (nije indikovan za odojčad sa galaktozemijom). Formulacija sadrži DHA i kulturu Lactobacillus reuteri (sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece).Sastav: Glukozni sirup, biljna ulja ((sun..
1.101,40 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)