Apoteka Janković
Korpa

Oralni preparati

Oralni preparati
Brend: DR.THEISS
Aspasia Collagen Beauty je tečni dodatak ishrani čiji aktivni sastojci stimulišu prirodnu proizvodnju kolagena kako bi poboljšali izgled kože, kose i noktiju ili sprečili, iznutra, prirodne znake starenja.* Poseban kompleks KOLAGENA, HIJALURONSKE KISELINE, obogaćen VITAMINIMA C i E, CINKOM i BIOTINO..
6.428,16 RSD
Brend: ELEPHANT
BETATEN PROTEKT je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.-Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.-Likopen, pigment odgovoran za crvenu boju voća i povrća, deluje kao snaž..
752,04 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX B TABLETE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organiz..
318,82 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. P..
275,62 RSD
Brend: E.S.I.
Anti-age preparat sa kolagenom, hijaluronskom kiselinom i mikronutrijentima za regeneraciju kože, kose i noktijuNamena: Poboljšava hidriranost i turgor kože, smanjuje bore i daje izgled mladje kožeNačin upotrebe: Popiti jednu bočicu uveče pre spavanjaDejstvo: Vrši suplementaciju kolagenom čija se si..
2.555,28 RSD
Brend: E.S.I.
Biocollagenix Lift prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije. Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora. Poboljšava hidriranost i turgor kože, smanjuje bore i daje izgled mladje ..
1.460,16 RSD
Brend: E.S.I.
Biocollagenix Lift su tablete sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentarcije.Namena: Poboljšava hidriranost i turgor kože, smanjuje bore i daje izgled mladje kožeNačin upotrebe: Popiti 2-4 tablete na dan Dejstvo: Vrši suplementaciju kolagenom kože čija se sinte..
1.642,68 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Namenjen za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica. Biotin je vitamin rastvorljiv u vodi koji je deo vitamina B porodice. Takođe je poznat i kao vitamin H. Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima ko..
509,08 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Beta-Carotene je dodatak ishrani koji doprinosi:- Antioksidativnoj zaštiti kože od UV zračenja,- Zdravlju i lepom izgledu kože i sluzokože,- Normalnoj funkciji čula vida,- Normalnoj imunološkoj funkciji.Način upotrebe: 1 tableta dnevnoSastav: 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) ..
933,06 RSD 1.332,94 RSD
Brend: Dr.Viton
Bronzan je dodatak ishrani koji sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom.* Pomaže da postignete predivan zlatno – bronzani ten be..
1.704,53 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat CINK TABLETE sadrži mineral cink. CINK je esencijalni oligoelement. Delovanje:-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema-održavanju normalnog vida-održavanju normalne kože, kose, noktiju i kostiju-normalnoj kognitivnoj funkciji-normalnoj plodnosti i reprodukciji-zaštiti ćelija od oks..
312,98 RSD
Brend: ALKALOID
Collacare flexy je dodatak ishrani sa aromom pomorandže i đumbira koji poboljšava pokretljivost zglobova, održava normalnu funkciju zglobova i čini kožu čvrstom i elastičnom.* Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 ..
3.064,74 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 62 (6 strana)