Apoteka Janković
Korpa

ASPASIA COLLAGEN BEAUTY AMPULE A28

ASPASIA COLLAGEN BEAUTY AMPULE A28
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
ASPASIA COLLAGEN BEAUTY AMPULE A28

Aspasia Collagen Beauty je tečni dodatak ishrani čiji aktivni sastojci stimulišu prirodnu proizvodnju kolagena kako bi poboljšali izgled kože, kose i noktiju ili sprečili, iznutra, prirodne znake starenja.

* Poseban kompleks KOLAGENA, HIJALURONSKE KISELINE, obogaćen VITAMINIMA C i E, CINKOM i BIOTINOM, u obliku šotova sa gotovim rastvorom, za jednostavnu upotrebu i uvek pri ruci.

* Ne apsorbuje se jednostavno u kožu, kao što je slučaj pri korišćenju krema/seruma koje sarže kolagen. Umesto toga, apsorbuje ga tanko crevo tako da telo može direktno i efikasno imati koristi od njegovih korisnih svojstava.

Delovanje Aspasia Collagen Beauty:

- Kolagen je prirodni protein u telu i čini oko 30% svih ćelijskih proteina. Pomaže u povećanju elastičnosti kože, čime se podržava smanjenje bora i finih linija.
- Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u ljudskom telu i predstavlja biološki hidratant za kožu. Oko 50% hijaluronske kiseline je koncentrisano u koži, ali se smanjuje sa godinama.
- Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena, što pomaže u održavanju elastičnosti i tonusa kože. Takođe pomaže u zaštiti ćelija (uključujući kožu) od oksidativnog stresa.
- Biotin pomaže u održavanju zdrave kože i kose.
- Vitamin E pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
- Cink pomaže u održavanju zdrave kože i normalnog metabolizma masnih kiselina.

Način upotrebe Aspasia Collagen Beauty:  Sadržaj jedne ampule uveče se može konzumirati direktno ili razblažen u 100 ml vode, čaja, soka ili bilo koje druge tečnosti. Proizvod je namenjen samo odraslima.

Sastav: Hidrolizat peptida kolagena 2500mg, Hijaluronska kiselina 10mg, C vitamin 80mg, Biotin 50µg, Vitamin E 10mg, Cink 10mg

Pakovanje: 28 ampula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
6.428,16 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 71165