Apoteka Janković
Korpa

Inhalatori

Inhalatori
Brend: medel
Inhalator kompresorski Medel Family* Kompresorski inhalator veoma malih dimenzija* Pogodan za celu porodicu* Izuzetno nizak nivo buke* Kutija za dodatke: maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos, rezervna čašica i crevo, rezervni filteriGarancija: 5 godinaUputstvo za upotrebu: SAZNAJ VIŠEInhal..
0,00 RSD
Brend: medel
Inhalator kompresorski Microlife NEB200 je kompresorski inhalator za svakodnevnu upotrebu, pogodan za celu porodicu. Kompaktan je i praktičan što omogućava laku prenosivost i skladištenje.* Kompaktan i praktičan, pogodan za porodičnu upotrebu* Jednostavna upotreba, sa samo jednim dugmetom* Brz i efi..
0,00 RSD
Brend: Rossmax
Inhalator kompresorski Rossmax NE100 je kompresorski inhalator za kućnu upotrebu. * Brza i efikasna terapija disajnih puteva kod dece i odraslih. * Pouzdano oslobađanje aerosola i postojan kvalitet raspršivanja. * Intermitentan rad (30 minuta uključen/30 minuta isključen)Garancija: 3 godineUputstvo ..
0,00 RSD
Brend: Rossmax
Inhalator kompresorski Rossmax NI60 je kompresorski inhalator za kućnu upotrebu namenjen deci.* Ima privlačan oblik i pruža bolju saradnju dece.* Kompaktan i izuzetno lagan.* Intermitentan rad (30 minuta uključen/30 minuta isključen).Garancija: 2 godineUputstvo za upotrebu: SAZNAJ VIŠE Inhalator kom..
0,00 RSD
Brend: MICROLIFE
Inhalator pedijatrijski Microlife CN171 je specijalno dizajniran kako bi namlađima pružio prijatan osećaj tokom inhalacione terapije.* Atraktivan dizajn, prilagođen bebama i maloj deci* Izuzetno jaka pumpa (pritisak od 3,5 bara), koja omogućava da čestice leka dospeju i do najdubljih partija respira..
0,00 RSD
Brend: MICROLIFE
Inhalator pedijatrijski Microlife NEB400 je specijalno dizajniran kako bi namlađima pružio prijatan osećaj tokom inhalacione terapije. Izrađen je po svim standardima bezbednosti i kvaliteta kao i svi Microlife proizvodi. * Dizajn kako bi deci omogućio prijatan tretman* Kompaktan i praktičan* Jednost..
0,00 RSD
Brend: MICROLIFE
Inhalator ultrazvučni Microlife NEB 800 je namenjen za inhalacionu terapiju kod astme, hroničnog bronhitisa i ostalih respiratornih oboljenja. Malih dimenzija, lagan i bešuman omogućava efikasnu i praktičnu terapiju i pogodan je za celu porodicu.* Kompaktan dizajn omogućava inhalacionu terapiju..
0,00 RSD
Brend: Rossmax
Raspršivač sa posudom Rossmax je rezervni deo za inhalator Rossmax N1.Raspršivač sa posudom Rossmax možete rezervisati u željenoj apoteci kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom ili slanjem e-mail-a: Apoteke Janković..
964,17 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)