Apoteka Janković
Korpa

Intimna nega

Intimna nega
Brend: MAXLAB
Aktivni kiseonik sa srebrom sastoji se od visokoprečišćene vode sa 30 ppm koloidnog srebra i 450 ppm aktivnog kiseonika. Koloidno srebro pruža dugotrajno antibakterijsko dejstvo i, kao preventivno sredstvo u organizmu, formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja deo njihovog ..
262,08 RSD 327,60 RSD
Brend: Esensa
Intim gel sa uljem čajevca u svom sastavu sadrži ulje čajevca, timol i pantenol. Ulje čajevca pokazuje snažno protivupalno, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo. Imunostimulativno delovanje ulja čajevca doprinosi očuvanju prirodne vaginalne flore i kiselosti sluzokože, koja je štiti od razvoj..
445,54 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd antibakterijski intimni losion pojačava prirodnu odbranu intimne zone.Delovanje: Prirodni antibakterijski sastojci pomažu u zaustavljanju rasta bakterija i aktivnom sprečavanju infekcija i neprijatnih mirisa. Obogaćen ekstraktom majčine dušice, koja je poznata po svojim antiseptičkim svojst..
603,26 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd daily intimni losion je formulisan tako da deluje u skladu sa tvojim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa tvoje intimne zone.Delovanje: Obogaćena je prirodnom L-mlečnom kiselinom i hranljivim sastojcima, koji pružaju osećaj svežine, i pomažu da se osećaš prijatno tokom celog dana..
409,22 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd daily intimni losion je formulisan tako da deluje u skladu sa tvojim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa tvoje intimne zone.Delovanje: Obogaćena je prirodnom L-mlečnom kiselinom i hranljivim sastojcima, koji pružaju osećaj svežine, i pomažu da se osećaš prijatno tokom celog..
603,26 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd ocean fresh intimni losion za intenzivno osvežavanje je formulisana tako da pruža dugotrajnu svežinu i sprečava pojavu neprijatnih mirisa.Delovanje: Formula bez sapuna sa trostrukim dejstvom je obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline, mentola i deo aktivnog kompleksa (Deo Active comple..
419,45 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd Sensitive intimni losion za osetljivu kožu je posebno nežna intimna nega, formulisana za higijenu osetljivog intimnog predela. Posebno se preporučuje ženama sa osetljivom kožom ili onima koje su alergične na parfeme.Delovanje: Formula bez sapuna, obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline..
436,94 RSD
Papilocare vaginalni gel  je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zd..
2.465,13 RSD
Brend: ULMO DOO
Papiloma krema uklanja kondilome, a rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana, u najvećem broju slučajeva. Bezbedna i za primenu kod trudnica i dojilja. Krema je potpuno prirodna, tretman bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka. Biljni sastojci prodiru do korena bradavica i snažno dejstvuju..
1.774,80 RSD
Brend: ULMO DOO
Papiloma vaginalete za intimnu higijenu i uklanjanje unutrašnjih kondiloma u cervikalnom kanalu i anusu. Papiloma vaginalete su potpuno prirodan preparat koji deluje lokalno, otpuštajući snažne lekovite supstance sa jakim dejstvom na virus (HPV). Od prvog tretmana kondilomi se smanjuju i postepeno n..
699,15 RSD
Brend: IPRAD SANTE
Saforelle krema ima blago alkalni Ph, a aktivni sastojak je čičak, biljka koja se godinama koristi zbog svog umirujućeg dejstva na kožu. Saforelle krema je dodatno obogaćena alantoinom, lagane je teksture i vraća osećaj mekoće i udobnosti u intimnoj regiji čim se primeni.Delovanje:-Umiruje svrab, cr..
1.042,16 RSD
Brend: MAXLAB
Srebrna voda 115ppm se ističe visokim sadržajem koloidnog srebra, koje je blago metalnog ukusa i slično običnoj vodi. Koloidno srebro pruža dugotrajno antibakterijsko dejstvo i, kao preventivno sredstvo u organizmu, formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja deo njihovog pos..
421,28 RSD 526,60 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)