Apoteka Janković
Korpa

Anti-age

Anti-age
Brend: PIERRE FABRE
A313 Retinol krem je krema guste i masne teksture koja sadrži retinil palmitat. Održava mladalački izgled kože. Bez parfema.- Promoviše proliferaciju i regeneraciju ćelija kože.- Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, smanjujući bore i opuštenu kožu.- Sprečava degradaciju kolagena uzrokovanu fak..
3.283,20 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Bee radiant bogata krema je krema protiv starenja i krema protiv umora koja ima baršunastu teksturu idealna za suvu kožu. Štiti od zagađenja i znakova starenja i daje koži prelep prirodni sjaj. Sadrži aktivne sastojke koji mogu poboljšati sintezu kolagena, elastina, kao i hijaluronske kiseli..
3.773,95 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Bee Radiant krema za područje oko očiju smanjuje tamne podočnjake i bori se protiv znakova starenja, revitalizujući područje oko očiju i pružajući mu predivan prirodni sjaj. Idealna je krema za obnavljanje mladolikog i opuštenog izgleda na površini oko očiju. Sa sastojcima koji poboljšavaju ..
3.216,84 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Bee Radiant lagana krema je krema protiv starenja i krema protiv umora lagane teksture idealna za mešovitu i normalnu kožu. Štiti od zagađenja i znakova starenja i daje koži prelep prirodni sjaj.  Sadrži aktivne sastojke koji mogu poboljšati sintezu kolagena, elastina, kao i hijaluronsk..
3.773,95 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Bee Radiant noćna krema sa laganim piling efektom se bori protiv znakova starenja, detoksikuje kožu i vraća sjaj i vitalnost tena. Obogaćena alfa hidroksi kiselinama i mikroalgama omogućava piling. Pomaže u uklanjanju najudaljenijeg sloja mrtvih ćelija i podstiče obnavljanje ćelija. Delujući..
3.856,90 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Bee Radiant serum protiv umora štiti kožu od znakova zagađenja i starenja i daje joj prelep prirodni sjaj. Sadrži prirodni glikoin, biljni glikogen i ekstrakt propolisa, ovaj serum poboljšava sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ovo poboljšava hidrataciju i elastičnost kože št..
3.856,90 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir bogata krema je pažljivo napravljen anti-age proizvod formulisan da zadovolji potrebe zrele kože. Ova hidratantna krema pribegava revolucionarnom patentiranom kompleksu Propolift, u kombinaciji sa kolagenom na biljnoj bazi. Kombinacija ova dva sastojka pomaže u obnavljanju kol..
2.861,57 RSD 3.815,42 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir krema oko oka i usana je anti-age nega posebno dizajnirana za osetljivu oblast oko očiju i usana. Formula sadrži revolucionarni patentirani kompleks Propolift, zajedno sa kolagenom na biljnoj bazi. Kombinacija ova dva sastojka pomaže u obnavljanju kolagena, što posledično sman..
2.586,82 RSD 3.449,09 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir lagana krema je pažljivo formulisan anti-age proizvod formulisan da zadovolji potrebe zrele kože. Ova hidratantna krema pribegava revolucionarnom patentiranom kompleksu Propolift, u kombinaciji sa kolagenom na biljnoj bazi. Kombinacija ova dva sastojka pomaže u obnavljanju kol..
2.996,36 RSD 3.995,14 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir noćna krema je anti-age krema dizajnirana za upotrebu tokom noći, koja obezbeđuje da koža ujutru izgleda sjajnije, podmlađeno i osveženo. Formula sadrži revolucionarni patentirani kompleks Propolift, koji zajedno sa kolagenom na biljnoj bazi pomaže u obnavljanju kolagena, što ..
2.861,57 RSD 3.815,42 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir serum je anti-age serum koji učvršćuje kožu, redefiniše konture lica i osvetljava ten. Ovaj serum pribegava revolucionarnom patentiranom kompleksu Propolift, u kombinaciji sa kolagenom na biljnoj bazi. Kombinacija ova dva sastojka pomaže u obnavljanju kolagena i samim tim rezu..
2.975,62 RSD 3.967,49 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Beevine Elixir ulje je anti-age ulje za lice koje obnavlja i podmlađuje ten. Formula sadrži moćne kvalitete i propolisa i ulja semena grožđa. Propolis je jedinjenje koje proizvode pčele, poznato po svojim korisnim svojstvima za kožu. Uparen sa uljem semenki grožđa, sama po sebi moćna, kombin..
2.799,36 RSD 3.732,48 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 357 (30 strana)