Apoteka Janković
Korpa

Ulošci za grudi

Ulošci za grudi
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu. Dermatološki testir..
417,20 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi jednokratni čine doživljaj dojenja ugodnijim. - Saćasta tekstura, izuzetno tanka i izuzetno upijajuća jezgra te dizajn otporan na curenje koji omogućuje disanje kože osiguraće vam osećaj suvoće i udobnost danju i noću. -  2 lepljive trake drže tufere na mestu. - Prosečna j..
834,39 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni 5768 su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. - Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaš..
1.768,91 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki isp..
599,66 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki ispitani..
1.201,52 RSD
Brend: CHICCO
Chicco ulošci za grudi su namenjeni tokom dojenja, posebno tokom najosetljivijih početnih faza, kada dosadne iritacije dojke ili ragade mogu učiniti dojenje teškim i bolnim, i zahtevaju posebnu negu i higijenu. Antibakterijski jastučići za zaštitu dojki nude maksimalnu sigurnost tokom delikatnog per..
616,03 RSD
Brend: CHICCO
Chicco ulošci za grudi osiguravaju maksimalnu sigurnost i delikatnost za kožu dojke. Oni su dermatološki ispitani i izrađeni od antibakterijske tkanine koja obezbeđuje pravilnu higijenu dojki, pomažući u sprečavanju iritacija i ragada. Ovo su ultra tanki i prozračni ulošci za grudi, nevidljivi ispod..
897,72 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)