Apoteka Janković
Korpa

Ulošci za grudi

Ulošci za grudi
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za dečake sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevidlji..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za devojčice sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevid..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent set Manuelna pumpica za izmlazanje+POKLONI - Ugodno ispumpavanje, gde god da krenete.- Tehnologija Natural Motion za brz protok mleka.- Osnovni komplet za dojenje.Karakteristike:- Doprinosi bržem izmlazanju mleka.- Inovativi silikonski jastučić, inspirisan bebinim ritmom sisanja, stimuliš..
7.663,24 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu. Dermatološki testir..
599,65 RSD
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi jednokratni čine doživljaj dojenja ugodnijim. - Saćasta tekstura, izuzetno tanka i izuzetno upijajuća jezgra te dizajn otporan na curenje koji omogućuje disanje kože osiguraće vam osećaj suvoće i udobnost danju i noću. -  2 lepljive trake drže tufere na mestu. - Prosečna j..
834,39 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100 AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni 5768 su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate. - Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaš..
1.499,00 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5782 A24 AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5782 A24
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki isp..
499,00 RSD
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5805 A60
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent tuferi za grudi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog  materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svilenkasto mekan osećaj i optimalnu udobnost i zaštitu.- Dermatološki ispitani..
999,00 RSD
Brend: CHICCO
Chicco ulošci za grudi su namenjeni tokom dojenja, posebno tokom najosetljivijih početnih faza, kada dosadne iritacije dojke ili ragade mogu učiniti dojenje teškim i bolnim, i zahtevaju posebnu negu i higijenu. Antibakterijski jastučići za zaštitu dojki nude maksimalnu sigurnost tokom delikatnog per..
528,60 RSD
Brend: CHICCO
Chicco ulošci za grudi osiguravaju maksimalnu sigurnost i delikatnost za kožu dojke. Oni su dermatološki ispitani i izrađeni od antibakterijske tkanine koja obezbeđuje pravilnu higijenu dojki, pomažući u sprečavanju iritacija i ragada. Ovo su ultra tanki i prozračni ulošci za grudi, nevidljivi ispod..
897,72 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)