Apoteka Janković
Korpa

Canpol

Brend: CANPOL
Canpol BABY aspirator za nos - meki nastavak 9/119* Jednostavno stisnite gumeni deo pumpice, pažljivo umetnite plastični deo u bebin nosić i zapušite prstom nozdrvu koju trenutno ne tretirate.* Lagano otpuštajte gumeni deo i sekret iz nosića će izaći.* Promenljivi vrh pumpice (mogu biti mekani i tvr..
309,22 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/417* Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1 + 1Pr..
294,82 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/419 * Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1..
352,67 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby činija sa kašikom plava 31-406- Set kašika i činija.- Zapremina 350ml.- Za decu uzrasta od 9m+.- BPA Free.- Dizajnirano tako da može da stane u svaku torbu ili tašnu za putovanje.- Poklopac ne dozvoljava da se hrana prospe.- Mogu se prati u mašini za pranje posuđa.Tip artikla: Činij..
678,64 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby činija sa kašikom roze 31-406- Set kašika i činija.- Zapremina 350ml.- Za decu uzrasta od 9m+.- BPA Free.- Dizajnirano tako da može da stane u svaku torbu ili tašnu za putovanje.- Poklopac ne dozvoljava da se hrana prospe.- Mogu se prati u mašini za pranje posuđa.Tip artikla: Činija..
661,94 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice 2/810* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* Preporučuje se da bebi sečete noktiće kada miruje, prst po prst, držeći makazice između palca i kažipr..
311,50 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice sa poklopcem 2/809* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* U pakovanju se nalazi i uložak za makazice, koji obezbeđuje higijensku zaštitu oštrica ka..
421,65 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY manikir set 9/809* Set za higijenu sadrži makazice, grickalicu i turpiju fino oblikovane za precizno i bezbedno skraćivanje dečijih noktiju* Pribor je namenjen bebama* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je o..
511,76 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby melamin činija sa prijanjajućim dnom 4-519 za decu uzrasta 0+, pogodna za prvo hranjenje i male obroke.- Zapremina činije: 270ml- Različitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka.- Osnova koja onemogućava prosipanje hrane, čini činiju stabilnom.  - Poseduje i nekli..
556,26 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY naprstak sa četkicom za desni 56/159 * Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip a..
273,29 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY prva četkica za zube 9/117* Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića.* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip artikla:&nb..
276,13 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby se za hranjenje Cat 4-401- Činija, tanjir, šolja, kašičica i viljuškica šarenih dezena razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka.- Za decu uzrasta od 12m+.- BPA Free.- Zapremina činije: 270ml.- Zapremina šolje: 170ml.- Dizajn seta će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom obro..
1.424,03 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 59 (5 strana)