Apoteka Janković
Korpa

Aparati

Aparati
Aspirator nosko baby je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene..
0,00 RSD
Aspirator nosko baby 0+ PVC - aspiracija ustima je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicins..
807,84 RSD
Aspirator nosko baby 0+staklo je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravst..
0,00 RSD
Aspirator Belvital omogućava efikasno odstranjivanje nosnog sekreta koji ugrožava normalno disanje bebe. Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečava dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Način upotrebe: Pre i posle upotrebe aspirator se rastavi i o..
535,39 RSD
Brend: AVENT
Avent sterilizator na paru omogućava nežnu, efikasnu i bez hemikalija sterilizaciju pri čemu koristi snagu čiste pare - ni više, ni manje - ubija 99,9% štetnih klica. Sterilizator je brz i higijenski čist. Nakon samo 10 minuta se sterilizator automatski isključuje. Temeljno čišćenje bez hemikalija s..
9.734,55 RSD
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice Extra fast je pogodan za dane kada ste u žurbi jer brzo i ravnomerno zagreva mleko za samo 3 minuta.- Lak za korišćenje i ima praktično podešavanje za odmrzavanje, a može da se koristi i za zagrevanje hrane za bebu.- Zagreva ravnomerno bez vrućih tačaka.- Blago odmrzavanje. -..
3.475,24 RSD 4.633,65 RSD
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice Sunshine će odmrznuti i ugrejati ravnomerno mleko, dok Vi provodite vreme sa decom.  Pametna kontrola temperature sprečava pregrevanje mleka i hrane za bebe. Podesite zapreminu mleka, pritisnite start i pustite da se pametna kontrola temperature pobrine za ostalo. Karakt..
6.396,99 RSD
NOSKO SET je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Brend: NUK
Termometar NUK Ocean je termometar za kupanje. Temperaturna skala koja se lako čita sa označenim poljem idealne temperature. Potpuno je siguran jer sadrži ulje semena uljane repice umesto žive. Napravljen od nesalomivog materijala.Materijal: Nelomljiva plastika..
609,64 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)