Apoteka Janković
Korpa

Menstrualni bol

Menstrualni bol
Avemalina je dodatak ishrani koji je naročito efkasan u ublažavanju menstrualnih grčeva, simptoma PMS-a i regulisanju menstrualnog ciklusa. Sprečava obilno krvarenje tokom ciklusa.* Deluje umirujuće na organe za varenje, smanjuje mučninu i povraćanje. Može se piti pre, u toku trudnoće i nakon porođa..
501,12 RSD
BolEX je dodatak ishrani koji se koristi za sve vrste akutnog bola (glavobolja, migrena, traumatski bol, zubobolja, menstrualni bol, lumbalni bol), a naročito hronični bol udružen sa inflamacijom (reumatski bolovi, fibromijalgije, osteoartiritis, gastritis, sinuzitis, inflamatorne bolesti creva, pan..
1.254,53 RSD
ČAJ BR.31 se preporučuje ženama, u slučaju neredovnih ciklusa, kod duševne napetosti, kao i kod nadutosti, bolova i grčeva u periodu pre menstrualnog krvarenja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine pokazuju antiseptični i protivupalni efekat, a svojim spazmolitični..
354,30 RSD
ČAJ NEVEN se koristi u terapiji čira na želucu i dvanaestoplačnom crevu, kod poremećaja menstrualnog ciklusa i kod bolnih menstruacija, kod hemoroida, proširenih vena, ekcema i upalnih procesa na koži. Način primene: jednu do dve kafene kašike cveta nevena preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud p..
214,19 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A je dijetetski suplement koji doprinosi hormonskom balansu i plodnosti. Prvi rezultati su vidljivi već posle prve nedelje korišćenja. Primena: - kod poremećaja menstrualnog ciklusa- kod cista na jajnicima- kod mioma na materici- kod bolnih menstruacija, već od prve menst..
791,62 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A PLUS MAKA je dijetetski suplement koji doprinosi održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena. Kapsule u odnosu na kapi dodatno sadrže ekstrakt zlatne make i cink. Zlatna maka, pored niza korisnih funkcija, dodatno balansira hormone i podstiče plodnost, dok..
2.007,39 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja mate..
1.319,35 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja materice-..
934,36 RSD
Kapi od ploda konopljike su tečni dodatak ishrani koji pomaže kod ublažavanja i smanjivanja tegoba koje se javljaju pre menstrualnog ciklusa (PMS) kao što su mastodinija i mastalgija kao i tegoba tokom menstrualnog ciklusa.Način upotrebe kapi od konopljike: 12 kapi dnevno rastvoreno u malo..
418,49 RSD
Kapi od Virka su tečni dodatak ishrani koji pomaže u ublažavanju i smanjivanju tegoba koje se javljaju pre ili tokom menstrualnog ciklusa.* Aktivni sastojci (tanini, flavonoidi, fenolkarbonske kiseline, procijanidini, kumarini, vitamin C, kao i minerali – gvožđe, bor, mangan, bakar, cink, molibden, ..
420,51 RSD
LADY AVE PATCH je medicinsko sredtsvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
0,00 RSD
MAGNEZIJUM 300 DIREKT KESICE A20
SUPER CENA
Brend: Pharmanova
Magnezijum je mineral veoma važan za održavanje dobrog zdravlja ljudskog organizma - potreban je srcu, nervima i mišićima. Magnezijum učestvuje u aktiviranju preko 300 enzima, koji omogućavaju normalno odvijanje metaboličkih procesa u organizmu. Kako naš organizam nije u mogućnosti da sam proizvodi ..
279,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)