Apoteka Janković
Korpa

Menstrualni bol

Menstrualni bol
Avemalina je dodatak ishrani koji je naročito efkasan u ublažavanju menstrualnih grčeva, simptoma PMS-a i regulisanju menstrualnog ciklusa. Sprečava obilno krvarenje tokom ciklusa.* Deluje umirujuće na organe za varenje, smanjuje mučninu i povraćanje. Može se piti pre, u toku trudnoće i nakon porođa..
501,12 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Crvena Maca kompleks je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt crvenene make (15:1) i vitamine B6 i B12, a utiče na:- Menopauzalne akutne smetnje- PMS akutne simpotme- Neplodnost kod žena- Raspoloženje i umor- Zdravlje kože i akne (posledica sindroma policističnih jajnika)- Osteop..
2.197,80 RSD
Brend: BIOANDINA
Bioandina Premium MIX aktivirana Maca je dodatak ishrani koji sadrži aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne make, a utiče na:- Neredovan menstrualni ciklus- Amenoreju, dismenoreju- Menopauzalne smetnje - per i post- PMS simptome- Uravnoteženje funkcije štitne žlezde- Preiscrpljenost- Stres, ..
1.488,38 RSD 1.860,48 RSD
BolEX je dodatak ishrani koji se koristi za sve vrste akutnog bola (glavobolja, migrena, traumatski bol, zubobolja, menstrualni bol, lumbalni bol), a naročito hronični bol udružen sa inflamacijom (reumatski bolovi, fibromijalgije, osteoartiritis, gastritis, sinuzitis, inflamatorne bolesti creva, pan..
992,22 RSD 1.240,27 RSD
ČAJ BR.31 se preporučuje ženama, u slučaju neredovnih ciklusa, kod duševne napetosti, kao i kod nadutosti, bolova i grčeva u periodu pre menstrualnog krvarenja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine pokazuju antiseptični i protivupalni efekat, a svojim spazmolitični..
391,91 RSD
ČAJ NEVEN se koristi u terapiji čira na želucu i dvanaestoplačnom crevu, kod poremećaja menstrualnog ciklusa i kod bolnih menstruacija, kod hemoroida, proširenih vena, ekcema i upalnih procesa na koži. Način primene: jednu do dve kafene kašike cveta nevena preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud p..
274,10 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A je dijetetski suplement koji doprinosi hormonskom balansu i plodnosti. Prvi rezultati su vidljivi već posle prve nedelje korišćenja. Primena: - kod poremećaja menstrualnog ciklusa- kod cista na jajnicima- kod mioma na materici- kod bolnih menstruacija, već od prve menst..
1.040,69 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A PLUS MAKA je dijetetski suplement koji doprinosi održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena. Kapsule u odnosu na kapi dodatno sadrže ekstrakt zlatne make i cink. Zlatna maka, pored niza korisnih funkcija, dodatno balansira hormone i podstiče plodnost, dok..
2.023,56 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja mate..
1.427,99 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja materice-..
942,08 RSD
Kapi od ploda konopljike su tečni dodatak ishrani koji pomaže kod ublažavanja i smanjivanja tegoba koje se javljaju pre menstrualnog ciklusa (PMS) kao što su mastodinija i mastalgija kao i tegoba tokom menstrualnog ciklusa.Način upotrebe kapi od konopljike: 12 kapi dnevno rastvoreno u malo..
509,72 RSD
Kapi od Virka su tečni dodatak ishrani koji pomaže u ublažavanju i smanjivanju tegoba koje se javljaju pre ili tokom menstrualnog ciklusa.* Aktivni sastojci (tanini, flavonoidi, fenolkarbonske kiseline, procijanidini, kumarini, vitamin C, kao i minerali – gvožđe, bor, mangan, bakar, cink, molibden, ..
418,43 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)