Apoteka Janković
Korpa

Reuma

Reuma
Brend: Esensa
Aqua Ice gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kosti..
524,16 RSD
Brend: Esensa
Aqua Ice sprej zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kos..
589,68 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ GEL - Sa 10% ekstraktom gaveza kao aktivnom supstancom, predstavlja jedinstven preparat gaveza na našem tržištu.Sa rashladnim efektom.Primenjuje se kod :-Akutne povrede praćene hematomom-Distenzije i distorzije zglobova-Nagnječenja-Kontuzije-Sportske povrede-Upale tetivaNačin primene: Naneti v..
513,78 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ GEL RAPID - Sa 10% ekstraktom gaveza kao aktivnom supstancom, predstavlja jedinstven preparat gaveza na našem tržištu.Sa izrazitim efektom hlađenja umiruje bolove, smanjuje otok i pojavu modrica. Sadrži alantoine koji eliminišu uzročnike upale, polisaharidne viskozne materije koji pos..
658,03 RSD
Brend: MEDICODOMUS
DOLORETAN EMULGEL - Preparat protiv bolova biljnog porekla.Preporučuje se kod:-jutarnje ukočenosti zglobova-bola u zglobovima-povrede ligamenata-bola u mišićima-kod sportskih povredaNačin upotrebe: 2-3 puta dnevno utrljati u predeo bola. Nanosi se na bolno mesto i utrljava nekoliko minuta kružn..
290,30 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ AKTIVNI FLUID - Snaga i efikasnost gaveza sa dodatkom arnike, u novom farmaceutskom obliku. Aktivni fluid gaveza je idealan za sve vrste relaksirajućih i sportskih masaža, kao i za ublažavanje reumatskih tegoba.-Pruža umirujući efekat napetim i bolnim mišićima i zglobovima.-Pogodan je za upotr..
658,03 RSD
Brend: PAEONIA
Gavez gel FORTE sadrži visok sadržaj ekstrakta korena gaveza (20%). Može da se koristi za masažu tela, posebno stopala, zglobova ruku i nogu, ali i vrata, leđa i ramenog pojasa. Naročito je pogodan za masažu nakon izlaganja naporu. Prilikom nanošenja pruža blagi osećaj hlađenja, a njegovi sastojci m..
345,00 RSD
Brend: Esensa
Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor i metil salicilat, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišićaNamena:- bolova- reumatskih tegoba- usporene periferne cirkulacije- sportskih p..
655,20 RSD
Brend: PAEONIA
Konjski balzam u vidu gela pruža intenzivan osećaj hlađenja prilikom nanošenja. Može se koristiti za masažu tela, posebno vrata, leđa i ramenog pojasa, kao i stopala, zglobova ruku i nogu. Posebno je pogodan za primenu kod sportista, tokom i nakon rekreacije. Sadrži mentol, kamfor, etarska ulja ruzm..
199,00 RSD
Brend: PAEONIA
Konjski balzam u vidu gela pruža intenzivan osećaj hlađenja prilikom nanošenja. Može se koristiti za masažu tela, posebno vrata, leđa i ramenog pojasa, kao i stopala, zglobova ruku i nogu. Posebno je pogodan za primenu kod sportista, tokom i nakon rekreacije. Sadrži mentol, kamfor, etarska ulja..
338,00 RSD
Brend: PAEONIA
Konjski balzam HOT u vidu gela pruža intenzivan osećaj zagrevanja na mestu nanošenja. Može se koristiti za masažu tela, posebno vrata, leđa i ramenog pojasa, kao i stopala, zglobova ruku i nogu. Posebno je pogodan za primenu pre i nakon fizičke aktivnosti. Sadrži biljne ekstrakte ploda paprike, seme..
299,00 RSD
Brend: PAEONIA
Konjski balzam HOT u vidu gela pruža intenzivan osećaj zagrevanja na mestu nanošenja. Može se koristiti za masažu tela, posebno vrata, leđa i ramenog pojasa, kao i stopala, zglobova ruku i nogu. Posebno je pogodan za primenu pre i nakon fizičke aktivnosti. Sadrži biljne ekstrakte ploda paprike,..
479,00 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF GAVEZ GEL - Gavez gel je delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova, kao i sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Ima izuzetnu moć ubrzavanja srastanja prelomljenih kostiju. Kao protivupalno sredstvo efikasan je i kod posekotina, modri..
206,27 RSD
Brend: KRAUTERHOF
KRAUTERHOF GAVEZ GEL - Gavez gel je delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova, kao i sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Ima izuzetnu moć ubrzavanja srastanja prelomljenih kostiju. Kao protivupalno sredstvo efikasan je i kod posekotina, ..
395,85 RSD
Brend: KRAUTERHOF
Konjski balzam sa efektom zagrevanja - crveni sa ekstra snažnim dejstvom preporučuje se za lošu perifernu cirkulaciju, masažu i zagrevanje kože.Delovanje: Efekat zagrevanja kože utiče na smirivanje reumatskog bola i ne povećava krvni pritisak. Način upotrebe: Nekoliko puta dnevno..
352,63 RSD
Brend: KRAUTERHOF
Konjski balzam sa efektom zagrevanja - crveni sa ekstra snažnim dejstvom preporučuje se za lošu perifernu cirkulaciju, masažu i zagrevanje kože.Delovanje: Efekat zagrevanja kože utiče na smirivanje reumatskog bola i ne povećava krvni pritisak. Način upotrebe: Nekoliko puta dnevno..
324,21 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 41 (3 strana)