Apoteka Janković
Korpa

Reuma

Reuma
Brend: Esensa
Aqua Ice gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kosti..
709,92 RSD
Brend: Esensa
Aqua Ice sprej zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kos..
758,88 RSD
Brend: DR THEISS
Beinwell alpen gavez gel sa alpskim biljem Namena:- Za umanjenje bolova- Za reumatska oboljenja i bolove u mišićima i zglobovima- Ubrzava oporavak mišića nakon treninga- U akutnoj fazi gihta- Ubrzava cirkulaciju- Kod opekotina nakon sunčanjaNačin upotrebe: Na bolno mesto namazati gel u tankom s..
741,31 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ GEL - Sa 10% ekstraktom gaveza kao aktivnom supstancom, predstavlja jedinstven preparat gaveza na našem tržištu.Sa rashladnim efektom.Primenjuje se kod :-Akutne povrede praćene hematomom-Distenzije i distorzije zglobova-Nagnječenja-Kontuzije-Sportske povrede-Upale tetivaNačin primene: Naneti v..
565,16 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ GEL RAPID - Sa 10% ekstraktom gaveza kao aktivnom supstancom, predstavlja jedinstven preparat gaveza na našem tržištu.Sa izrazitim efektom hlađenja umiruje bolove, smanjuje otok i pojavu modrica. Sadrži alantoine koji eliminišu uzročnike upale, polisaharidne viskozne materije koji pos..
723,83 RSD
Brend: MEDICODOMUS
DOLORETAN EMULGEL - Preparat protiv bolova biljnog porekla.Preporučuje se kod:-jutarnje ukočenosti zglobova-bola u zglobovima-povrede ligamenata-bola u mišićima-kod sportskih povredaNačin upotrebe: 2-3 puta dnevno utrljati u predeo bola. Nanosi se na bolno mesto i utrljava nekoliko minuta kružn..
290,30 RSD
Brend: DR.THEISS
Dr.Theiss Beinwell alpska krema je gavez krema sa alpskim biljem sa blago rashlađujućim efektom.* Koristi se za:- Za reumatska oboljenja- Pomaže kod opterećenja leđa, mišića i zglobova- Ima blagotvorno dejstvo kod oštećenja ligamenata i reumatskih bolova- Pomaže kod zarastanja preloma- Ubrzava opora..
741,31 RSD
Brend: DR THEISS
Beinwell zglob tablete su tablete na bazi Glukomazina i Metilisufonilmetana.Gavez Gel se koristi kao topikalna podrska terapiji.Beinwell zglob tablete preporučuju se kod Osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova,artritisa lakta-ramena-kuka, reumatoidnog artritisa, povreda zglobova, ukočenosti ..
1.231,59 RSD 1.448,93 RSD
Brend: DR.THEISS
GAVEZ AKTIVNI FLUID - Snaga i efikasnost gaveza sa dodatkom arnike, u novom farmaceutskom obliku. Aktivni fluid gaveza je idealan za sve vrste relaksirajućih i sportskih masaža, kao i za ublažavanje reumatskih tegoba.-Pruža umirujući efekat napetim i bolnim mišićima i zglobovima.-Pogodan je za upotr..
620,78 RSD
Brend: PAEONIA
Gavez gel FORTE sadrži visok sadržaj ekstrakta korena gaveza (20%). Može da se koristi za masažu tela, posebno stopala, zglobova ruku i nogu, ali i vrata, leđa i ramenog pojasa. Naročito je pogodan za masažu nakon izlaganja naporu. * Sadrži sluzi, tanine, saponozide i alantoin, zahvaljujući kojima p..
377,00 RSD
Brend: Esensa
Khan Reumin Antireumatski krem gel dovodi do ublažavanja akutnih i hroničnih tegoba povezanih sa bolovima u zglobovima i mišićima (reumatske tegobe, tegobe nastale usled nagnječenja, iščašenja, sportskih i drugih povreda) zahvaljujući sinergističkom dejstvu čak 10 aktivnih sastojaka.Način upotrebe K..
550,80 RSD
Brend: PAEONIA
Konjski balzam Horse balm pruža intenzivan efekat hlađenja, i preporučuje se za olakšavanje tegoba sportskih i drugih povreda (bola i otoka), umirivanje grčeva, revitalizaciju mišića i stimulaciju mikrocirkulacije umornih nogu. Može se koristiti za masažu tela, posebno vrata, leđa i ramenog pojasa, ..
209,88 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 44 (4 strana)