Apoteka Janković
Korpa

MEDICODOMUS

MEDICODOMUS
Brend: MEDICODOMUS
DOLORETAN EMULGEL - Preparat protiv bolova biljnog porekla.Preporučuje se kod:-jutarnje ukočenosti zglobova-bola u zglobovima-povrede ligamenata-bola u mišićima-kod sportskih povredaNačin upotrebe: 2-3 puta dnevno utrljati u predeo bola. Nanosi se na bolno mesto i utrljava nekoliko minuta kružn..
290,30 RSD
Brend: MEDICODOMUS
DOLORETAN KAPSULE -  Preparat protiv bolova biljnog poreklaPreporučuju se kod:-artritisa i reume-bolova u leđima-bola u kolenu i kuku-jutarnje ukočenostNačin upotrebe: Odrasli 1-3 kapsule dnevno uz obrok, pogodan za dužu upotrebuSastav: sadrži harpagozid iz Đavolje kandže Pakovanje: 1..
290,30 RSD
Brend: MEDICODOMUS
FEROFOLIN KAPSULE - je dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju gvožđa sa vitaminima i mineralima koji su od značaja za formiranje crvenih krvnih zrnaca ćelija i hemoglobina, kao i normalan transport kiseonika u organizmu.Preporučuje se:-za nadoknadu gvožđa i poboljšanje krvne slike-radi povećan..
508,92 RSD
Brend: MEDICODOMUS
MEDICOBIOTIC BABY KESICE - je visokoefikasni probiotski preparat u obliku praha upakovanog u kesicama, namanjen za upotrebu odojčadi od 4 meseca i deci.Preporučuje se:-kod dijareje -u toku i nakon primene antibiotika-za vreme putovanja-kod inflamatornih bolesti creva-redovna upotreba jača imunitetNa..
403,07 RSD
Brend: MEDICODOMUS
MEDICOBIOTIK KAPSULE je visokoefikasni probiotski preparat u kapsulama. Preporučuje se:-kod dijareje-u toku i nakon primene antibiotika-za vreme putovanja-kod inflamatornih bolesti creva-redovna upotreba jača imunitetNačin upotrebe: 1 kapsula dnevnoSastav: kombinacija probiotskog kvasca Sacchar..
389,00 RSD
Brend: MEDICODOMUS
OCULANTIN FORTE TABLETE - je dodatak ishrani namenjen za očuvanje zdravlja oka.Preporučuje se:-za zaštitu zdravlja oka-za prevenciju makularne degeneracije-za prevenciju nastanka katarakte-za prevenciju sindroma “suvog oka”-kod osoba koje često praktikuju noćnu vožnju i vožnju pri slaboj vidlji..
866,94 RSD
Brend: MEDICODOMUS
THIO-B KAPSULE - Thio B je dodatak ishrani, čija je uloga zaštita ćelija od uticaja slobodnih radikala. Jedinstvena kombinacija alfalipoinske kiseline i vitamina B kompleksa, B1 i B6.Namena:- kao dodatak terapiji dijabetesa- kod periferne polineuropatije (oboljenje perifernih nerava koje karakteriše..
904,52 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)